Cum sa...

#cum scapi de purici #scapa de purici #ingrediente naturale #purici

Scapa de purici cu ajutorul acestor ingrediente naturale

 

Nu stii ce sa mai faci ca sa scapi de purici? Daca iti doresti sa eviti produsele din comert, care pot fi toxice, afla ca exista cateva metode naturale pentru a scapa de aceste mici insecte.

Aspiratorul este un electrocasnic de mare ajutor atunci cind ai un animal de companie si te confrunti cu problema puricilor. Foloseste un sac de unica folosinta pe care sa il arunci imediat dupa ce termini de aspirat. Daca ai purici pe covor mai poti sa le si speli la o presiune puternica. In acest mod le cureti eficient si elimini riscul ca puricii sa isi depuna ouale.

Mai poti folosi uleiurile esentiale. Ele te pot ajuta sa scapi si de tantari, insa e nevoie sa stii cum sa le folosesti. Nu le aplica pe piele. Uleiurile esentiale trebuie diluate cu apa, iar mai apoi puse intr-o sticla cu pulverizator. Poti opta pentru ulei de menta, ulei de rozmarin, busuioc, sau citronella. 

De asemenea, este bine de stiut faptul ca puricii iubesc umezeala. Daca stii ca ai zone umede prin casa ar fi bine sa rezolvi problema. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului