Cum sa...

#foi de dafin in toaleta #foi de dafin

De ce sa pui foi de dafin in toaleta. Dupa ce faci asta pentru prima oara, nu vei mai renunta la acest obicei

Faptul ca frunzele de dafin nu se folosesc doar la mancare, ci si in anumite superstitii este stiut deja de multi oameni. Vei afla de mai jos ceva nou! De ce sa pui frunze de dafin in toaleta? Este un truc util pe care e bine sa il stie toate femeile.

Frunzele de dafin sunt foarte utile atunci cand vrei sa cureti toaleta. Desi nu stiai, de acum inainte vei folosi cu siguranta acest truc! Tot ce ai de facut este sa pui intr-un vas sase frunze de dafin si un litru de apa clocotita. Lasa sa actioneze cateva minute, pana cand se raceste lichidul. Se toarna apoi in toaleta, iar frunzele pot fi folosite pentru a sterge suprafata instalatiilor sanitare. Cu acest truc vei elimina mirosurile neplacute din baie.

De asemenea, poti aprinde cateva frunze in vase adanc direct in baie. Lasa-le sa fumege pana nu mai ramane nimic din ele pentru a avea un parfum mai special in incapere fara a apela la produse scumpe din comert.

Poti arunca si direct in  toaleta cateva frunze de dafin. Vasul va avea cum totul alt miros ulterior. Exista si gospodine care pun frunze de dafin in saculeti, apoi ii asaza prin baie. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea