Cum sa...

#ritual atragere bani #atragere bani #menta #bani

Ritualul cu menta care te ajuta sa atragi banii ca un magnet

Exista un ritual cu menta care te va ajuta sp atragi banii ca un magnet in anul 2024. Se spune ca acesta elimina toate blocajele energetice care te impiedica sa ai suma de bani la care visezi.

 

Menta este o planta des intalnita in gospodariile romanilor. Are proprietati vindecatoare, insa putini stiu ca are si calitati ezoterice. Deseori este comparata cu dafinul, deoarece ambele plante au calitati ezoterice care sunt capabile sa atraga abundenta prin intermediul unor ceremonii magice.

Ritualul celor 13 frunze de menta

Acest ritual te va ajuta sa atragi banii ca un magnet in anul 2023. Ai nevoie de liniste si de un moment in care sa-ti poti canaliza toata credinta si energia pentru a te manifesta. Asadar, ai nevoie de 13 frunze de menta proaspata, un pahar cu apa, o bucatica de tamaie cu scortisoara si un recipient sau bol. Asigura-te ca exista 13 frunze, deoarece acest numar este asociat cu ghinionul si reprezinta cheia pentru eliminarea oricarui tip de blocaj energetic care impiedica banii sa vina spre tine. 

Asaza cele 13 frunze la gura paharului cu apa, apoi scufunda-le una cate una si lasa-le sa pluteasca. Incalzeste apoi tamaia  cu scortisoara pentru ca aceasta va efectua o curatare energetica si se va asigura ca totul este bine echilibrat in spatiul in care se desfasoara ritualul. Tamaia trebuie sa fie aprinsa in vas si sa inconjoare paharul cu apa cu aroma ei, iar in acelasi timp sa indeparteze frunzele pentru ca fumul sa le patrunda.

Cand ai terminat este recomandata  sa lasi frunzele in interiorul paharului intr-un loc aproape de usa de la intrare a casei tale astfel incat sa permita intrarea energiilor bune pentru locuinta ta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea