Cum sa...

# spalare podele #curatare podele #podele #pasta de dinti

Pasta de dinti, utila in spalarea podelelor. Cum sa o folosesti corect

Vrei sa cureti rapid si ieftin podeaua? Uita de toate solutiile scumpe din magazine. Incearca un produs economic pe care il ai deja in casa: pasta de dinti.

 

Stiai ca pasta de dinti, folosita in igiena orala, este capabila sa redea stralucirea podelei? Afla de mai jos cum poti sa cureti podeaua murdara cu pasta de dinti, dar si cum sa cureti rosturile gresiei cu acelasi produs amestecat cu otet alb.

Curatarea podelei este o treaba serioasa care implica destul de mult efort. Chiar daca in comert se regasesc sute de produse care promit ca te ajuta sa cureti podeaua simplu si eficient, trebuie sa stii ca ai deja in casa un produs care te ajuta in aceasta situatie: pasta de dinti.

Dilueaza doua linguri de pasta de dinti intr-un litru de apa calda. Amesteca bine produsul folosind miscari circulare cu o spatula. Aplica solutia pe podea, folosind o carpa moale. Freaca bine in zonele unde exista pete sau murdarie mai multa. Clateste pe urma cu apa curata.

Vei vedea ca textura abraziva a pastei de dinti este ideala pentru indepartarea murdariei in profunzime.

Cum sa folosesti pasta de dinti cu otet alb pentru curatare si dezinfectare

Ai nevoie de:

  • 3 litri de apa calduta
  • 4 linguri de detergent
  • 1 cana de otet alb
  • 4 linguri pasta de dinti

Amesteca pasta de dinti cu un litru de apa pana cand obtii o solutie omogena. Adauga si otetul alb. Pune apoi detergentul si doi litri de apa calduta. Freaca podeaua cu o perie sau cu o carpa. Pentru rosturile de gresie poti sa folosesti o periuta de dinti. La final clateste cu apa curata si usuca cu o carpa moale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea