Cum sa...

#parfumare baie # cum sa ai o baie parfumata # baie parfumata

Cum sa ai o baie parfumata fara sa cheltui multi bani

 Mirosul placut din baie ofera tot timpul o senzatie de prospetime si curatenie. Gospodinele considera ca a avea o baie mereu curata si parfumata reprezinta o carte de vizita excelenta, mai ales atunci cand apar musafiri neasteptati.

 

Cum sa faci ca in baia ta sa miroasa mereu frumos fara sa cheltui prea multi bani

Pentru a face un parfum natural care sa reziste si care sa ofere baii tale prospetime ai nevoie doar de ingrediente 100% naturale si ieftine. Asadar, iata cum sa obtii un parfum ieftin, simplu si eficient pentru baie. Ai nevoie de: patru linguri de bicarbonat de sodiu, doua linguri de acid citric, zece picaturi de ulei esential de menta, zece picaturi de ulei esential de eucalipt.

Bicarbonatul si acidul citric vor neutraliza mirosurilor, iar uleiurile esential vor emana un parfum dulce. Menta si eucaliptul sunt recomandate pentru a oferi baii prospetime. Poti alege insa ce uleiuri esentiale iti plac.

Cum se prepara

Pune intr-un bol bicarbonatul de sodiu si acidul citric. Amesteca cu o lingura si adauga picaturile de ulei esential. In cazul in care amestecul este prea gros mareste numarul de picaturi de ulei sau adauga un strop de apa. Toarna amestecul intr-o forma de silicon si lasa-l sa se solidifice in aer liber sau in congelator.

Poti folosi apoi cuburile parfumate ca si decoratiuni in baie, care vor oferi un miros proaspat si frumos. De asemenea, le poti pune in pungi agatate in baie sau in alte camere.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea