Cum sa...

#ascundere bani #hoti #bani

Locurile din casa in care sa nu ascunzi niciodata bani. Toti hotii le cunosc

 

Evenimentele din ultimii ani, de la pandemie la razboi, i-au determinat pe multi oameni sa fie mai cumpatati si mai precauti. In schimbarile importante care s-au produs se numara si pastrarea unor sume de bani in casa "pentru orice eventualitate". Hotii de locuinte au remarcat aceasta schimbare si incearca sa profite de situatie. Iata care sunt locurile din casa in care nu ar trebui sa tii banii!

Primul si cel mai ales loc de catre oameni pentru a tine banii este sub saltea. De aici si expresia "a pune banii la saltea". Este clar ca hotul va cauta acolo din prima!

Nici dulapurile nu sunt indicate. De asemenea, nu e bine sa tii banii nici sub vaze sau ghivece de flori. Pe langa bani, este cunoscut faptul ca acolo oamenii ascund chei, deci cu siguranta hotii le vor verifica. 

Un alt loc in care oamenii prefera sa ascunda banii, dar pe care hotii il verifica mereu sunt cartile. Daca ai foarte putine este evident ca sansele infractorilor cresc. O biblioteca bogata ar fi de ajutor. 

Nici in spatele ramelor tablourilor nu este indicat. Este un loc arhicunoscut pentru pastrarea banilor. De asemenea, nici sertarele incuiate nu reprezinta o varianta potrivita. Orice usa inchisa este semnalul ca in spate se ascunde ceva de valoare, iar daca incuietoarea este mai mult de forma, sa ascunzi valori in astfel de locuri este ca si cum i-ai ajuta pe hoti sa nu se mai oboseasca sa scotoceasca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului