Cum sa...

# mobilier copil #alegere moilier #mobilier

Cum ar trebui sa alegi mobilierul tineret pentru a corespunde tuturor nevoilor?

Amenajarea camerei unui adolescent este o mare provocare pentru parinti. Atunci când amenajezi un spatiu privat rezervat unui copil in crestere, fiecare detaliu conteaza. Camera ar trebui sa fie impartita in mai multe zone - studiu, relaxare si divertisment. Datorita acestui lucru, vei mentine echilibrul si armonia, iar spatiul va raspunde asteptarilor chiar si ale celui mai pretentios adolescent. In articolul de astazi, vom arunca o privire mai atenta asupra detaliilor despre tineret camera mobila, pentru a fi sigur ca faci alegerile potrivite.

 

Ce mobilier este necesar in camera unui adolescent?

Mobilierul selectat pentru camera unui adolescent ar trebui sa raspunda nevoilor adolescentilor si sa fie achizitionat dupa consultarea acestora. Aceasta este vârsta la care un copil in crestere ar trebui sa poata alege atât elementele de mobilier din incapere, cât si stilul care domina. Mobilierul de baza ar trebui sa includa:

  • Pat - aceasta este cu siguranta cea mai importanta piesa de mobilier tineret, deoarece confortul si calitatea somnului si, prin urmare, si odihna depind de el. Prin urmare, patul ar trebui sa aiba dimensiunea adecvata, in cazul unui copil adolescent, cea mai buna dimensiune este de 90x200 sau mai mare. 
  • O noptiera este un element inseparabil cu patul, cu care ar trebui sa formeze un duo armonios si coerent. 
  • Un birou este o piesa de mobilier fara de care este dificil sa-ti imaginezi invatarea zilnica sau sa faci temele. Modelul selectat trebuie echipat cu un blat de dimensiuni adecvate, care constituie un spatiu de lucru, precum si mai multe sertare sau dulapuri inchise destinate depozitarii accesoriilor, cartilor si caietelor.
  • Scaunul este o completare a biroului, asa ca ar trebui sa ofere adolescentului cel mai inalt nivel posibil de confort atunci când sta asezat. 
  • O comoda este o piesa de mobilier foarte practica, care merita sa-i gasesti un loc in camera unui adolescent.  Partea superioara poate fi tratata ca un spatiu pentru expunerea decoratiunilor. Poti aseza pe ea fotografii, figurine, flori, postere sau alte elemente decorative.
  • Dulap – ce ar fi mobilierul tineret fara un dulap mare si incapator? 
  • O biblioteca este o piesa de mobilier care este intotdeauna utila in camera unui adolescent, deoarece poate gazdui carti, manuale, dictionare si enciclopedii. 
  • Rafturile de perete sunt accesorii care sunt foarte utile si ofera spatiu suplimentar de depozitare fara a ocupa spatiu valoros.

Cum sa alegi mobilier modern pentru tineret?

Ce mobilier ar trebui sa alegi pentru camera unui adolescent si la ce sa acordati o atentie deosebita atunci când o cumperi? Este foarte important ca acesta sa fie de cea mai buna calitate, deoarece echipamentul trebuie achizitionat având in vedere utilizarea pe termen lung. Datorita acestui fapt, se vor dovedi a fi o investitie excelenta. Astfel de tineret mobil vei gasi pe https://www.mobilier-mirjan24.ro/ , deoarece include multe modele care se potrivesc perfect cu tendintele actuale in moda designului interior. 

Mobilierul pentru adolescenti trebuie sa fie intr-o singura culoare?

Pentru a raspunde la intrebarea de mai sus: ”Nu, nu trebuie sa fie neaparat intr-o singura culoare.” De fapt, ce mobilier tineret vei alege pentru camera unui adolescent depinde in mare parte doar de preferintele individuale ale acestuia. Modelele intr-o singura culoare sunt consistente, creeaza un set armonios si pot fi folosite pentru a crea o unitate de perete perfecta.

Totusi, nimic nu te impiedica sa asortezi mobila cu nuante bazate pe contraste. Modelele albe vor arata grozav cu albastru sau o combinatie de lemn cu culori neutre. Ceea ce conteaza cu adevarat este un stil bun care va atrage un adolescent. 

FOTO: mobilier-mirjan24.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului