Cum sa...

#turnare sare chiuveta #trucuri #chiuveta #sare

De ce sa torni sare in chiuveta si sa o lasi asa peste noapte. Trucul care-ti va schimba viata

Se poate intampla des ca in bucatarie tevile de la scurgere sa se blocheze. Acest lucru se poate intampla atat in casele vechi, cat si in cele noi. De vina pot fi multe lucruri aruncate acolo, dar despre care n-ai fi crezut ca pot provoca astfel de probleme.

Sarea, de ajutor pentru desfundarea tevilor din bucatarie

Se intampla in multe bucatarii ca gospodinele sa arunce in chiuveta grasimea din tigai, uleiul de floarea soarelui sau bucati de mancare. In timp, toate acestea duc la infundarea scurgerii. Afla acum ca doar cu o lingura de sare poti rezolva aceasta problema. Este suficient sa o torni peste scurgere si sa lasi sa actioneze peste noapte. 

Totodata, sarea ajuta la dezinfectarea zone, absoarbe grasimea, murdaria si mirosurile neplacute. Ajuta si la curatarea mecanica a chiuvetei. 

Iata mai multe metode prin care poti folosi sarea pentru a desfunda scurgerea:

Toarna un pahar de sare in scurgerea chiuvetei, apoi toarna 2-3 litri de apa fierbinte. Asteapta 15 minute, apoi spala tevile cu inca 5 litri de apa fierbinte. 

O alta metoda este sa amesteci un pahar de sare cu unul de bicarbonat de sodiu intr-un recipient. Toarna apoi amestecul in scurgere, adauga 3-4 linguri de otet si lasa sa actioneze doua ore. La final, spala totul cu apa fierbinte. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea