Cum sa...

#vase nespalate #obiceiuri

Lasi vasele nespalate seara? Motivul pentru care trebuie sa renunti la acest obicei

De multe ori suntem tentati seara sa lasam vasele nespalate in chiuveta cu gandul ca le spalam a doua zi. Specialistii Feng Shui trag un semnal de alarma si explica de ce acest obicei nu este unul benefic.



Vasele murdare lasate peste noapte in chiuveta atrag energiile negative

Atunci cand spui ca vei spala vasele a doua zi poti atrage energii negative. De ce? Energiile invitatilor care au stat la masa raman in casa ta chiar daca ei au plecat. Chinezii, care se ghideaza de sute de ani dupa acest principiu, spun ca nu este bine sa te odihnesti inainte sa termini de spalat vasele.

In Feng Shui farfuriile au o dubla simbolistica. Sunt considerate semn de prosperitate, iar in anumite situatii pot atrage energiile negative. Daca lasi vasele in chiuveta peste noapte, poate fi considerat un semn al saraciei, asta pentru ca poate atrage necazuri in familie.

In plus, se mai spune ca nu este bine sa lasi niciun invitat sa te ajute la spalarea lor. Astfel atragi probleme financiare si nefericire. La fel se spune in Feng Shui si daca primesti cadou un set de farfurii. Vesela este asociata cu prosperitatea casei. In plus, se spune ca in acest fel preiei energiile negative, problemele persoanei care il daruieste setul.

Totodata, in Feng Shui farfuriile simbolizeaza si boala. De aceea, nu este bine sa primesti vesela cadou din partea unor persoane care nu iti sunt apropiate.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea