Cum sa...

#prosoape curate #prosoape

Trucul care te ajuta sa ai prosoape perfect curate. Toate petele vor disparea

Ai prosoape murdare si nu stii ce sa faci ca sa arate din nou bine, ca noi? Nu trebuie sa le inlocuiesti, ci doar sa folosesti un truc pentru a le curata fara produse chimice. Afla de mai jos cum poti face asta.



Prosoapele sunt foarte utile in bucatarie si sunt folosite foarte des. Prin urmare, se si murdaresc foarte repede. Daca vrei sa ai din nou prosoape curate, fara pete, trebuie sa folosesti trucurile de mai jos, mai ales daca nu esti o persoana care prefera sa foloseasca produse chimice.

Percarbonat de sodiu- este un ingredient excelent in curatenie. Sunt suficiente 40 de grade in masina de spalat pentru ca prosoapele sa se curete foarte bine. In schimb, daca prosoapele sunt foarte, foarte murdare se recomanda a scufunzi prosoapele in apa clocotita in care ai adaugat o jumatate de pahar de percarbonat. Lasa prosoapele in apa timp de 3 ore si apoi pune-le in masina de spalat.

Otet alb - actioneaza ca degresat si indeparteaza petele de pe tesaturi. Pentru cele mai bune rezultate, este indicat sa umezesti prosopul in otet. Apoi, cu o carpa din microfibra freaca petele de pe tesatura.

Peroxid de hidrogen - este un inlocuitor al inalbitorului. Aplica peroxidul de hidrogen direct pe pata, apoi freaca cu o carpa din microfibra.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea