Cum sa...

# hidroizolatie baie #hidroizolatie #baie

Hidroizolatia pentru baie – Alegerile corecte fac diferenta!

Scapa de infiltratii si de depunerile de mucegai, alegand corect produsele pentru hidroizolatie baie!

 

Desi poate suna complicat, te poti ocupa chiar tu de hidroizolatia baii, cu conditia sa optezi pentru produse usor de folosit, care se aplica simplu si rapid. Econstrukt are pentru tine o recomandare care este considerata una dintre cele mai bune alegeri cand vine vorba despre produse pentru hidroizolatii, inclusiv de catre specialistii in domeniu.

De ce poti avea incredere in Econstrukt? Cu o experienta vasta in spate, echipa magazinului online Econstrukt selectioneaza atent produsele puse la dispozitia clientilor, alegand intotdeauna variante de calitate profesionala, dar care sunt totodata usor de folosit de catre utilizatorii casnici. Astfel, un proiect ambitios, asa cum este hidroizolatia din baie, poate fi dus la bun sfarsit, chiar daca ai decis sa te ocupi pe cont propriu de combaterea infiltratiilor si a mucegaiului, fara a apela la ajutor profesionist.

Conteaza pe recomandarea Econstrukt pentru hidroizolarea baii!

Pentru hidroizolatii in bai noi, Econstrukt recomanda membrana de impermeabilizare Marithan.

Marithan este o membrana de hidroizolatie din poliuretan preferata de profesionisti, pe care o poti folosi si tu pentru hidroizolarea unei bai noi, datorita modalitatii simple de aplicare. Fabricat de catre expertii de la Maris Polymers, care ofera solutii pentru hidroizolatii de peste 30 de ani, produsul aduce numeroase avantaje utilizatorilor.

De ce este membrana pentru hidroizolatii Marithan o alegere corecta pentru utilizarea in bai?

O aplici fara efort, simplu si rapid, iar rezultatele sunt excelente.

Fiind un produs lichid, aplicarea in bai a membranei pentru hidroizolatii Marithan se poate face cu o rola, pensula sau cu un spray fara aerosoli, ultima varianta reducand semnificativ timpul de lucru.

Adera total la suprafata, fara a fi nevoie de ancorare suplimentara. Imediat dupa aplicare, rezultatul este o suprafata uniforma, fara imbinari pe unde si-ar putea face loc infiltratiile.

Asiguri hidroizolatia eficienta a baii pe termen lung.

Membrana formata in urma aplicarii acestui produs este hidrofoba, cu hidroizolatie de 100%, si elasticitate permanenta.

Acestea sunt caracteristici esentiale pentru un produs pe care urmeaza sa il folosesti in baie, daca vrei sa ai parte de rezultate eficiente si durabilitate.

Te bucuri de costuri reduse, fara a face compromisuri in privinta calitatii

Avand in vedere consumul eficient, de doar 1 – 1,5 kg/m² aplicat in doua sau trei straturi, in functie de particularitatile suprafetei, nu vei avea nevoie de o cantitate mare de Marithan pentru hidroizolatia baii.

Marithan se poate folosi si ca amorsa (diluat cu 10-20% apa curata), nu doar ca membrana de hidroizolatii, insemnand ca poti economisi, achizitionand o singura galeata de Marithan, in loc de doua produse diferite.

Membrana pentru hidroizolatii Marithan este disponibila la Econstrukt in variantele de 4, 15 si 25 de kilograme, la pret foarte bun.

Alegi un produs dezvoltat cu ajutorul celor mai noi tehnologii

Tehnologia inovatoare PUD-Technology, dezvoltata de Maris Polymers, a facut posibila obtinerea unui produs cu proprietati tehnice inalte, dar cu impact redus asupra mediului si emisii reduse de compusi organici volatili.

Altfel spus, beneficiezi de performanta, fara riscurile pe care le-ar implica utilizarea unui produs bazat pe solventi pentru mediu sau sanatatea ta.

Asadar, datorita numeroaselor beneficii pe care le aduce utilizarea sa, Marithan este una dintre cele mai bune alegeri pe care le pot face utilizatorii casnici pentru hidroizolarea unei bai noi. Este un produs care se poate aplica usor cu un spray fara aerosoli, a carui utilizare implica un cost scazut, poate fi folosit in siguranta datorita formulei inovatoare si isi pastreaza proprietatile excelente de impermeabilizare un timp indelungat.

Consulta intreaga oferta Econstrukt destinata proiectelor de hidroizolatii in bai si elimina riscurile pe care le implica folosirea produselor de calitate indoielnica!

FOTO: depositphotos.com/

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea