Cum sa...

# bllaturi din quart #blaturi quartz #blaturi

Blaturile elegante din Quartz – cat costa?

Una dintre cele mai importante alegeri pentru amenajarea interioara a baii este reprezentata chiar de blat, elementul central al incaperii. Fiind un spatiu definit, in principiu, de umiditate, expertii in design-ul interior si in amenajari le sugereaza clientilor sa isi indrepte atentia catre un mineral puternic si durabil, asa cum este mult apreciatul quartz. La ora actuala, exista o oferta bogata de materiale, texturi, stiluri si culori pe care magazinele de mobila le pun la dispozitia tuturor, ceea ce poate complica alegerea blatului adecvat.

 

O varianta care incepe sa capete tot mai multa notorietate este chiar utilizarea unui blat din quartz, pentru care, totusi, este importanta realizarea unei documentari amanuntite in prealabil. Nimeni nu are de gand sa faca o investitie intr-un blat fara sa se asigure ca este exact ce are nevoie. Astfel, in cele ce urmeaza sunt prezentate elementele si aspectele cheie pe care blaturile din quartz le indeplinesc, dar si informatii pretioase cu privire la cost.

4 caracteristici esentiale ale unor blaturi din quartz Rezistenta crescuta la zgarieturi si pete

Quartzul este un mineral caracterizat printr-o durabilitate crescuta, datorita duritatii si rezistentei sale in fata socurilor, petelor si, respectiv, zgarieturilor. Pe langa faptul ca specialistii recomanda puternic folosirea sa in bucatarie, astfel de blaturi din quartz sunt recomandate si pentru baie. Pentru ca au o structura non-poroasa, pot fi curatate cu usurinta, folosindu-se, de multe ori, doar apa. Din pacate, multi pot da inapoi de la achizitionarea blatului din acest mineral din cauza unui pret mai mare, insa rezultatele obtinute datorita calitatii sale sunt incomparabile.

Durata crescuta de viata

Cine nu isi doreste sa faca o achizitie care sa merite fiecare leu investit? Cu toate ca un blat din quartz presupune automat un cost ridicat, exceleaza la capitolul calitatii si durabilitatii. Daca este intretinut in mod corespunzator (proces care nu este deloc dificil), poate sa reziste o viata intreaga. Din acest motiv, este de-a dreptul necesar ca modelul si culoarea alese sa fie elegante, cu bun gust si atemporale.

Intretinere facila

Spre deosebire de alte tipuri de blat care necesita o procedura complexa de intretinere, cele din quartz nu numai ca nu favorizeaza aparitia peretelor, dar sunt si usor de ingrijit. Aspectul reuseste sa se mentina impecabil chiar si dupa zeci de ani de utilizare. Astfel, utilizarea unor blaturi din quart pentru baie se dovedeste a fi una dintre cele mai potrivite alegeri, mai ales pentru cei care vor sa isi renoveze inteligent si eficient locuinta.

Suprafata antibacteriana a blatului

Datorita calitatii superioare si structurii non-poroase, infiltrarea lichidelor sau a umezelii care favorizeaza aparitia bacteriilor este eliminata complet, ceea ce pentru baie este aproape o cerinta obligatorie. Astfel, Proweststone, un producator principal de blaturi din quartz, recomanda folosirea acestui produs tuturor persoanelor care isi doresc o baie igienica, fara risc de acumulare a mirosurilor neplacute si a pericolelor de imbolnavire.

Pret estimativ pentru blatul de baie la Proweststone

Blaturile din quartz pentru baie pe care Proweststone le pune la dispozitia cumparatorilor se pot achizitiona la un pret corect, care sa reflecte calitatea, eficienta si functionalitatea produsului. Cu toate acestea, este important de mentionat ca pretul, la fel ca la orice produs, este influentat, de regula, de o serie de factori, printre care se numara si culoarea, profilarea de cant, inaltimea marginilor frontale si laterale etc.

Cu alte cuvinte, desi achizitonarea unui blat din quartz poate implica un cost usor ridicat spre deosebire de celelalte materiale disponibile pe piata, cu siguranta niciun cumparator nu va fi dezamagit de calitatea sa ireprosabila.

FOTO: proweststone.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea