Cum sa...

# elefant noroc # elefant casa # semnificatie elefant # elefant feng shui #elefant

Elefantul norocului: de ce este bine sa il ai in casa si unde trebuie sa il asezi

Un elefant este un simbol al norocului în multe culturi, dar ca sa iti aduca prosperitatea trebuie sa il asezi corect in casa. Potrivit teoriilor Feng Shui, plasarea elefantului norocos este determinata in primul rand de modul in care doresti ca energia pozitiva sa iti afecteze viata, deoarece, în funcție de aceste aspecte, va trebui să il plasezi într-o cameră sau alta în casa.

Elefantul în diferite culturi

În multe culturi asiatice, elefantul este considerat un animal sacru și, în altele, este considerat o creatură minunată. Conform credințelor budiste, elefanții sunt animale celeste. Aceste animale frumoase pot simboliza multe lucruri, printre care: demnitate, fidelitate, noroc, longevitate, energie, putere, succes, virilitate, înțelepciune 

Elefantul din Feng Shui

Elefantul din Feng Shui este un animal sacru. Adesea, el este folosit pentru a simboliza puterea, înțelepciunea, puterea și fertilitatea. În plus, poate fi folosit și pentru a simboliza longevitatea, norocul și succesul. 

În mod specific, elefanții albi au fost considerați în țările sud-estului asiatic ca elemente de noroc și, conform tradiției, acestea sunt pulverizate cu o pulbere de aur dizolvată în prealabil în apă, argint și aproximativ 9 alte tipuri diferite de  materiale  prețioase. 

Unde trebuie sa asezi elefantul ca sa iti aduca noroc: 

Plasarea unui elefant pe ușa din față a casei aduce noroc, simbolizează protecția și forța pentru casă. Dacă il asezi cu trunchiul în sus, va reprezenta prosperitate, noroc, abundență și victorie. Dacă trompa lui este în jos, acesta reprezintă longevitatea și concepție. Elefantul poate simboliza de asemenea un protector al casei si ajuta la pastrarea banilor in interiorul casei. Daca vrei sa atraga norocul, il poti aseza sub o bacnota de bani. 

Unul sau mai mulți elefanți norocoși plasați în dormitor demonstrează dragostea și fidelitatea cuplului care doarme și împarte acel spațiu. 

In cazul in care il asezi in birou, va creste productivitatea cuplului in cariera. Un elefant și copiii lui sunt un simbol al iubirii și unirii dintre mame și copii. Dacă puneți un elefant împreună cu copiii la domiciliu, legătura dintre părinți și copii va deveni mult mai puternică.

Dacă un cuplu dorește să aibă copii, ei vor trebui să plaseze statui de elefanți în dormitor ca simbol al fertilității.  Statuia unei mame elefant și a puilor ei reprezintă și fertilitatea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare