Cum sa...

# canapea miros urat #curatare canapea #canapea

Cum scapi de mirosul urat al unei canapele

Ordinea și curățenia în interiorul casei sunt fundamentale penntru sanatate. Uneori insa, membri ai familiei sunt neglijenti cu lucrurile sau animalele de companie lasa murdarie. 

In astfel de momente, curatenia poate fi destul de complicat de intretinut. Cea mai murdara piesa de mobilier a casei este de cele mai multe ori canapeaua, fiind cel mai des folosita. 

Chiar daca o cureti frecvent, aceasta poate capata un miros urat, care devine din ce in ce mai greu de eliminat. Iata cateva trucuri pe care trebuie sa le stii: 

Oțet alb pentru a elimina mirosurile urate din canapea

Mirosul urat al canapelei poate apărea din cauza mai multor factori, cum ar fi utilizarea zilnică, uzura sau prezența animalelor in casa, cum ar fi mirosul câinelui sau pisicii. Dar unul dintre cele mai eficiente remedii pentru a elimina mirosul urat  al canapelei este oțetul alb. Oțetul alb are proprietăți dezinfectante și ajută la eliminarea murdariei si a mirosurilor neplacute. 

Pentru a-l aplica pe canapea, ai nevoie de un pulverizator 700 ml de apa si 120 ml de otet. Amesteca aceste doua solutii in pulverizator, iar dupa ce se omogenizeaza pulverizeaza pe canapea si las-o sa se evapore. Este recomandat sa deschizi ferestrele pentru a facilita uscarea si eliminarea mirosului de otet. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea