Cum sa...

#odorizant de casa # odorizant de camera

Cum sa prepari odorizante de casa din ingrediente naturale!

Toata lumea isi doreste ca in casa sa aiba mereu un miros frumos si proaspat. Pentru a te asigura ca aerul tau locuinta ta este mereu fresh afla ca nu ai nevoie de odorizante scumpe din magazin, ci poti face chiar tu acasa propriile parfumuri pentru camere.

 

Te-ai gandit vreodata ca poti sa faci chiar tu odorizante la tine acasa, din ingrediente naturale? Ai nevoie doar de cateva uleiuri esentiale pe care le gasesti la farmacie sau plafar, pe care sa le amesteci cu alte cateva ingrediente simple. 

Odorizante naturale, facute acasa

Menta si citrice - tot ce ai de facut este sa amesteci aceste ingrediente si sa le pui intr-o sticla cu pulverizator: 3/4 cana de apa, 2 linguri de vodca, alcool sau extract de vanilie, 10 picaturi de ulei esential de portocale salbatice, 8 picaturi de ulei esential de menta.

Lavanda - ai nevoie de 3/4 cana de apa, 2 linguri de extract de vanilie adevarata, 10 picaturi de ulei esential de lavanda, 5 picaturi de ulei esential de musetel. Pulverizeaza apoi peste tot prin casa.

Citrice - iti trebuie 3/4 cana de apa, 2 linguri de vodca, alcool de frecat sau extract de vanilie adevarata, 5 picaturi de ulei esential de portocale salbatice, 5 picaturi de ulei esential de lamaie, 5 picaturi de ulei esential de lamaie verde, 5 picaturi de ulei esential de grapefruit. Amesteca totul si foloseste odorizantul ori de cate ori ai nevoie.

Vanilie - ai nevoie de 3/4 cana de apa, 2 linguri de vodca, alcool de frecat sau extract de vanilie adevarata, 4 picaturi de ulei esential de arbore de ceai, 8 picaturi de ulei esential de lamaie, 6 picaturi de ulei esential de eucalipt. Amesteca totul foarte bine si te vei bucura mereu de o aroma placuta in locuinta ta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea