Cum sa...

#cum scapi de muste #muste

Mustele iti dau batai de cap? Iata cum le poti tine la distanta. Trucul simplu, la indemana oricui

In perioada anotimpului cald mustele devin o problema reala! Pe langa faptul ca bazaitul lor este enervant, acestea pot contamina rapid mancarea sau suprafetele pe care se aseaza. Ce este de facut?

 

Oamenii de stiinta de la Universitatea din Pennsylvania au realizat un studiu prin care au descoprit ca mustele sunt purtatoarele a peste 65 de boli diferite, cum ar fi holera, salmonela sau antraxul. Asadar, este bine sa le tii la distanta de casa ta. Ce truc poti folosi?

Este vorba despre un truc intalnit foarte des in state precum Florida si Texas. Otetul de mere este de mare ajutor. Mai mult decat atat, mai exista si doua articole de uz casnic care pot tine la distanta aceste insecte.

Tot ce ai nevoie este o punga din plastic, apa si cateva monede. Pentru ca acest truc sa functioneze, trebuie sa umpli punga din plastic cu apa si sa adaugi in interior cinci sau sase monede de 50 de bani. Plaseaza punga deasupra usii sau langa o fereastra. Din cauza pungilor cu apa, mustele au impresia ca se afla langa o intindere mare cu apa, lucru de care ele se feresc. De asemenea, alti oameni sunt de parere ca mustele se sperie de reflexia lor in pungile cu apa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea