Cum sa...

#baia #imbunatatiri #redecorare #baie moderna #renovare #cum sa

Cum sa iti redecorezi baia IEFTIN! 5 trucuri pe care trebuie sa le stii

Designul interior este o zona foarte permisiva care ofera o multitudine de posibilitati. Daca va puneti putin imaginatia la incercare, in cateva ore puteti schimba decorul unei bai. Si cine stie poate intr-o zi proiectul intregii case. Iata cateva idei surprinzatoare care va vor ajuta sa redecorati baia in cateva ore fara prea mult efort:

1. Peretii

Baile au spatii mici, asa ca renovarea lor ar fi cea mai buna optiune pentru a reimprospata decorul. Deci, cu un efort minim, baia dvs. ar putea arata spectaculos in doar cateva ore, daca o vopsiti intr-o nuanta de baza simpla si faceti un perete de accent, intr-o culoare puternica, combinata cu printuri spectaculoase. Pentru a va usura munca puteti utiliza chiar si o vopsea decorativa care vine cu propriul model.

2. Tesaturi

Daca nu aveti timp pentru pictura, puteti infrumuseta baia dvs. cu o cortina de dus simpla si colorata. Acest lucru va avea un efect similar cu un perete de accent. De asemenea, pentru mai multa culoare, puteti opta pentru unele prosoape colorate, pe care le puteti aseza pe rafturile din baie.

3. Lucrari de arta

O alta modalitate rapida de a va reimprospata aspectul baii este sa adaugati o piesa indrazneata, cum ar fi o opera de arta. Incercati sa alegeti una care este in contrast puternic cu restul decorului.

4. Mobilier nou

O noua piesa de mobilier poate schimba rapid aspectul unei bai. De exemplu, alegeti o masa mica sau un raft. Pe langa scopul decorului, aceste piese ar putea fi, de asemenea, utile pentru stocarea obiectelor. Daca aveti de-a face cu un spatiu mic, puteti adauga doar o vaza. Cu siguranta va reimprospata atmosfera si va atrage atentia asupra ei.

5. Piesele accentuate

Mobilier din fier forjat si obiecte decorative cu accent, cum ar fi cele cu amprente bold sunt la moda in acest an.

 

Sursa imagini: Pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea