Cum sa...

#aranjare cabluri #cabluri casa #cabluri

Cum sa aranjezi cablurile in casa

Te enerveaza mereu cablurile eletrocasnicelor imprastiate prin toata casa si ca trebuie intotdeauna sa cauti un fir cateva minute bune? Iti poti usura viata foarte usor, daca organizezi putin cablurile. 

Tot ce ai nevoie este de putina rabdare si sa cumperi niste clipsuri pentru a le fixa. De asemenea, pentru a-ti fi mult mai usor sa localizezi un cablu poti sa folosesti cartonase speciale pe care sa notezi denumirea cablurilor. 

Pașii de urmat:

Contorizeaza cablurile pe care le ai acasa daca este necesar să le etichetezi. Scrie pe fiecare cartonas denumirea. De exemplu: mouse-ul, imprimanta, tastatura, ecran, DVD, TV, satelit ... 

Apoi, ia fiecare eticheta și plaseaz-o pe cablul corespunzător. In cazul cablurilor care trec pe curent sau pe bandă, va fi mai util să plasezi etichetele  în partea inferioară. Pentru cablurile care se duc la turnul unui computer, gandeste-te unde este cel mai util să le plasezi. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului