Cum sa...

#somiera pat #alegere masina de spalat

Cum sa alegi somiera de pat cea mai potrivita pentru tine? Iata ce iti recomanda specialistii!

Somiera de pat a trecut printr-o serie de transformari in ultimii ani, ajungand in prezent sa poata fi achizitionata in diverse forme, de la cele mai simple la cele mai complexe. Modelele banale de odinioara, realizate din lemn si arcuri, sunt acum adevarate "instrumente" medicale ce pot contribui la imbunatatirea starii de sanatate, oferind cele mai bune conditii de confort.

 

Daca, deseori, era aproape imposibil pentru persoanele cu dizabilitati, supraponderale sau cele care au nevoie de ingrijiri speciale sa beneficieze de un sistem adaptat nevoilor lor, in prezent, situatia s-a schimbat! Noile modele din aceasta gama vin in ajutorul tuturor celor care isi doresc un confort sporit. Cum alegi, insa, varianta potrivita pentru tine, din spectrul bogat de articole propus de producatori? Iata ce iti recomanda specialistii sa iei in calcul pentru a te bucura din plin de investitia facuta!

Alege somiera pat tinand cont de stilul tau de viata si de problemele de sanatate pe care le ai!

La cumpararea unui anumit model, trebuie sa ai in vedere atat stilul personal de viata, cat si problemele de sanatate cu care te confrunti. Pentru a sprijini procesele de regenerare, vindecare sau recuperare, este deosebit de important sa tii cont de necesitatile organismului tau sau de eventualele recomandari ale medicului, in cazul in care ai fost diagnosticat cu afectiuni ce implica un confort special.

De la modelele standard pana la cele medicale, din lemn de fag sau metalice, cu actionare manuala sau electrica, fiecare exemplar indeplineste standardele de calitate moderne. Functiile performante, adaptate la cerintele actuale ale utilizatorilor, raspund cu brio tuturor provocarilor. Durerile cervicale sau lombare, sciatica, circulatia sanguina deficitara, picioarele umflate, durerile de cap, somnul intrerupt din cauza pozitiilor necorespunzatoare ale corpului pot fi eliminate sau ameliorate atunci cand este folosita somiera de pat.

Aceasta structura, montata pe ramele patului sau utilizata independent, in functie de model, iti poate aduce numeroase beneficii daca lucrezi mult la birou, in fata computerului, daca stai in pozitii incomode care solicita coloana vertebrala si musculatura spatelui, daca stai mult in picioare sau daca ai un program fizic foarte solicitant care pune presiune pe corpul tau. Tocmai de aceea, este indicat sa tii cont de stilul personal de viata atunci cand optezi pentru achizitionarea unei somiere.

Cat timp petreci in pat?

Un alt criteriu care te poate ajuta sa faci cea mai buna alegere este stabilirea timpului pe care il petreci in pat. Somiera de pat este excelenta pentru persoanele care isi doresc un confort optim in timpul somnului sau pentru cele care sunt nevoite, din diverse motive, sa stea mult timp in pat. Cei cu dizabilitati sau cu anumite afectiuni, care au mare nevoie de structuri ce se pot rabata, vor gasi aceste articole mai mult decat utile si practice, fiind adevarate solutii salvatoare pentru ei.

Lamelele cu elasticitate reglabila pentru un suport personalizat in zona spatelui, amortizoarele 3D pentru destinderea musculaturii si sistemele de ridicare si coborare a zonelor aferente capului si picioarelor prin intermediul telecomenzii sunt caracteristici care vor face ca experienta ta sa fie una la cele mai inalte standarde.

Iti doresti o protectie sporita impotriva radiatiilor electromagnetice?

Modelele cu lamele acoperite cu foita de carbon elimina undele electromagnetice si sunt ideale pentru cei care se feresc de radiatii sau care au montate diverse dispozitive din cauza afectiunilor de care sufera. In cazul in care optezi pentru un articol cu aceste caracteristici, expertii recomanda sa folosesti doar saltelele din spuma poliuretanica, memory sau cu latex, si mai putin pe cele cu arcuri.

Investeste, asadar, in calitatea somnului tau, achizitionand somiera pat potrivita pentru tine! Modelele de ultima generatie iti vor schimba complet perspectiva asupra odihnei.

FOTO: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea