Cum sa...

#sampon toaleta #sampon #toaleta

De ce trebuie sa torni sampon in toaleta. Efectul este uimitor

Exista o multime de modalitati si produse pentru a curata obiectele sanitare. Pe langa cele care se gasesc in comert, gospodinele au descoperit cateva care sunt la indemana oricui, cu lucruri pe care le au deja in casa. Spre exemplu, afla mai jos de ce ar trebui sa pui sampon in vasul de toaleta.

 

Samponul reprezinta o buna alternativa pentru detergentii speciali pentru toaleta, care uneori pot fi scumpi. Samponul contine substante care distrug grasimea si calcarul, care se poate forma pe suprafata vasului de toaleta. De asemenea, samponul are un miros care neutralizeaza mirosurile neplacute din toaleta.

Ce ai de facut? Toarna sampon si acid citric in vasul de toaleta, apoi asteapta timp de 10-20 de minute pentru ca samponul sa actioneze. Dupa aceea freaca totul cu o perie, iar la final clateste cu apa. 

E bine de stiut ca pentru aceasta metoda de curatare poti folosi orice tip de sampon. Nu este necesar unul scump sau de inalta calitate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului