Cum sa...

#dtudii #cercetatori #masina de spalat vase #pericol #masina

Ai masina de spalat vase? Nu o vei mai folosi niciodata dupa ce citesti asta

Masina de slapat vase usureaza cu mult munca oricarei femei insa putini stiu cat sunt de daunatoare aceste masini. Iata care este motivul pentru care nu trebuie sa mai folosesti niciodata masina de spalat vase.

Masina de spalat vase este daunatoare mai ales pentru copii. Potrivit cercetatorilor suedezi, in familiile in care vasele se spala manual,copiii prezinta cu 40% mai putine riscuri de a face alergii fata de cei dintr-o familie in care se foloseste regulat acest aparat electrocasnic.

Expertii au explicat ca atunci cand vasele se spala manual, pe ele raman bacterii, iar atunci cand vasele sunt refolosite, organismul copilului invata sa tolereze mediul si sa se apere contra microbilor. Acest lucru nu este posibil atunci cand vasele sunt spalate la masina, deoarece ele fac farfuriile si paharele mai curate decat ar trebui, scrie realitatea.net.

"Daca esti mai expus microbilor, mai ales la inceputul vietii, sistemul imunitar este stimulat in diverse feluri si devine astfel mai tolerant", explica cercetatorii.

Sursa foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului