Cum sa...

#distractie #jocuri #casa

5 moduri in care te poti distra in propria casa

In cazul in care esti in cautarea unor modalitati prin care te poti distra in propria casa, iata cateva recomandari menite sa te ajute.

1. Jocuri de societate - In cazul in care vrei sa te distrezi alaturi de familie sau de prieteni, jocurile de societate sunt o solutie pe care neaparat trebuie sa o iei in calcul. Unul dintre cele mai populare jocuri de societate din tara noastra este Catan, care a ajuns la un nivel atat de ridicat incat in Romania s-a organizat inclusiv un campionat national. The Resistence, Ticket to Ride, Saboteur si Exploding Kittens sunt alte jocuri de luat in calcul. De altfel, jocurile de societate reprezinta si un cadou foarte intalnit pe care il poti face in cazul in care mergi in vizita la prieteni.

2. Distreaza-te la pacanele - O modalitate buna pentru a alunga plictiseala este sa joci la pacanele online. Partea buna este ca nu ai nevoie de timp prea mult sa te obisnuiesti cu jocurile, ci trebuie doar sa-ti alegi preferatul, sa dai spin si distractia e garantata. Un alt avantaj este diversitatea, deoarece poti gasi peste 2000 de jocuri de toate genurile si este practic imposibil sa nu gasesti ceva care sa te atraga. Daca iti place formatia Guns N'Roses poti incerca jocul cu acelasi nume, care are si melodii ale trupei. De asemenea, acelasi lucru este valabil si in cazul jocului Jimi Hendrix. Iar daca esti fanul filmelor sau al serialelor, poti incerca jocuri precum Narcos sau Jumanji. Totodata, sunt disponibile si titluri clasice precum Sizzling Hot Deluxe sau Burning Hot.

3. Table - Unul dintre cele mai populare jocuri ce se transmite din generatie in generatie. Multi dintre noi am invatat sa jucam table de la bunici sau parinti si ele raman unul dintre cele mai populare jocuri de acasa. In plus, mai nou poti sa joci inclusiv table online pe bani reali. Acest joc vine cu avantajul ca regulile sunt foarte simple si practic toata lumea le stie. In cazul in care alegi sa joci table in varianta clasica, un set costa intre 20 si 150 de lei, astfel ca nu este un joc costisitor. Iar daca vrei ca totul sa fie si mai distractiv, poti incerca sa joci alaturi de prietenii tai table pe porunci.

4. Jenga - Un alt joc pe care il poti incerca este Jenga, mai ales ca e recomandat pentru oameni de toate varstele. La Jenga iti poti arata indemanarea, iar acesta este un joc nu doar distractiv, dar care te si solicita. In plus, Jenga e recomandat si copiilor deoarece le dezvolta indemanarea. Pretul unui asemenea joc variaza intre 50 si 100 RON, astfel ca suma nu este ridicata. Peste 5 miliarde de exemplare din acest joc au fost vandute in intreaga lume de la inceputul anilor 1970 incoace. Jenga a fost inventat de Leslie Scott, co-fondatoarea Oxford Games Ltd, iar denumirea inseamana "a construi" in limba swahili.

5. Jocuri pe consola - Serile in care prietenii se aduna sa joace in grup FIFA 21 sau alte titluri de succes sunt deja clasice, indiferent ca vorbim despre PlayStation sau Xbox. Exista o multime de jocuri din care poti alege in timpul liber, multe dintre ele pot fi incercate si multiplayer, asa ca drumul spre distractie este destul de scurt. De asemenea, poti sa incerci sa joci online cu prietenii tai sau cu oameni necunoscuti. O consola costa intre 1.200 si 3.000 de lei, la care se adauga sumele pe care le vei plati pentru jocuri si joystick-uri. In functie de preferintele tale, iti poti achizitiona si alte accesorii, cele mai intalnite fiind un volan.

Sursa foto: shuterstock.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului