Cresterea copilului

#scaun copii #scaun birou #copii

TOP 10 cele mai iubite scaune birou pentru copii

Este important sa acorzi atentie scaunului tau atunci cand petreci mult timp la birou, deoarece acesta este un element esential pentru a imbunatati starea ta generala de bine, dar si pentru relaxare, sanatate si o mai buna concentrare pe ceea ce ai de facut. 

Dar te-ai gandit ca si copilul tau are nevoie de un astfel de scaun, si nu doar tu? De aceea, ti-am pregatit mai jos 10 cele mai iubite scaune birou pentru copii.

Ce scaun birou frumos si ergonomic sa cumperi pentru copilul tau?

1. Scaun birou copii cu pisicuta

Cu design dragalas ce aduce in camera micutei tale unul dintre cele mai indragite personaje Disney, si anume Hello Kitty, acest scaun ergonomic pentru copii este confectionat din piele ecologica si poate fi curatat usor cu ajutorul unei lavete umede. Este unul din cele mai indragite scaune de birou pentru copii. Acest scaun de birou pentru copii, va fi cu siguranta in centrul atractiei din camera micutei tale, ce va aduce un plus, nu doar ca aspect, ci si prin faptul ca se va putea concentra mai bine si va sta extrem de confortabil cat timp isi va face temele sau se va juca la calculator. De asemenea, acest scaun se regleaza pe inaltime datorita pistonului cu gaz de care dispune si poate sustinute pana la 80 kg.

2. Scaun birou copii din piele ecologica neagra

Scaunul HM Gonzo 2 este special pentru a intregi decorul camerei copilului tau, avand un design elegant si extrem de modern. Acest scaun pentru copii are tapiteria realizata din piele ecologica de calitate superioara, ce este rezistenta la uzura, dar si usor de intretinut si de curatat, pentru a-i asigura produsului o viata lunga si durabila. Perfect conceput pentru confortul juniorului tau, acest scaun are inaltimea ajustabila, pentru a se potrivi perfect pentru micutul tau si poate sustine o greutate de pana la 90 kg.

3. Scaun birou copii multicolor

Tapiteria acestui scaun pentru copii este din mesh si stofa, ceea ce il face sa fie foarte practic, rezistent si confortabil. Design-ul tematic pe care il are spatarul acestui scaun ii ofera un aspect inedit si ii va face pe cei mici sa isi doreasca sa stea mai mult la birou pentru a-si face lectiile. Este prevazut cu 5 roti, ceea ce il face distractiv si interactiv pentru cel mic. Tesatura pe care o are scaunul asigura o ventilatie buna, prevenind astfel aparitia transpiratiei.

4. Scaun birou copii rosu cu negru

Scaunul HM Nemo va fi cu siguranta foarte apreciat de micutul tau, deoarece este extrem de confortabil, rezistent si are un design atractiv. Acest model se va integra perfect in camera copiilor. Cu o forma ergonomica si prevazut cu un mecanism tip TILT, acest scaun pentru copii ii va ajuta pe cei mici sa-si pastreze o pozitie corecta a intregului corp si in special a spatelui. De asemenea, sezutul acestui scaun se ajusteaza pe inaltimea micutului tau; astfel va tine pasul cu dezvoltarea, asigurandu-i tot confortul necesar pe masura ce creste.

5. Scaun birou copii mesh albastru

Tapiteria acestui scaun este din mesh, iar modelul acestuia este creat special  pentru copii, pentru a le oferi tot confortul si toata relaxarea de care acestia au nevoie pentru a se putea concentra mai bine la teme si la lectiile pe care acestia le au de scris si de invatat. Desigur ca, acest scaun de birou pentru copii le ofera celor mici o pozitionare corecta a spatelui si mai ales a coloanei, intregul lor corp fiind ferit de dureri si de defectele de postura.

6. Scaun birou copii Elegant

Scaunul acesta de birou pentru copii este extrem de modern si confectionat din catifea, oferind un design unic si confort garantat, facandu-l ideal pentru biroul copilului tau. Chiar daca spatiul din camera copilului tau este mic, acest scaun de birou va intregi decorul si ii va da un aer modern incaperii. De asemenea, calitatea inalta si baza din otel cromat, fac ca acest scaun sa fie foarte rezistent si potrivit pentru utilizarea zilnica, manerele fiind imbracate cu un strat de material catifelat in aceeasi nuanta ca sezutul, iar corpul scaunului fiind captusit cu burete.

7. Scaun ergonomic mesh OFF

Scaunul acesta ergonomic este ideal pentru copiii extrem de energici care nu obisnuiesc sa stea locului atunci cand isi fac temele. De o foarte buna calitate, cu sezut confortabil si spatar din mesh care permite o buna circulatie a aerului, acest scaun este operativ, sezutul si spatarul fiind  realizate din mesh, material ce permite o mai buna aerisire. Acest scaun ergonomic este rezistent la uzura si foarte usor de intretinut, iar cele 5 role asigura mobilitatea in spatiul de lucru si o distractie in plus pentru cei mici in pauzele dintre lectii. Cu siguranta timpul petrecut la teme va trece mai usor datorita gradului de confort pe care acest scaun pentru copii il ofera.

8. Scaun birou roz pentru copii, SL Dexter

Cu un unghi de rotire de 360 de grade, cu un mecanism clasic de balans, dar si cu posibilitatea de a se este regla pe inaltime, acest scaun are un design atractiv si este extrem de practic. Scaunul SL Dexter este un scaun rotativ care se potriveste si se pliaza pe nevoile micutului tau. De asemenea, datorita spatarului care este realizat din mesh, acest scaun asigura o aerisire optima si impiedica supraincalzirea spatelui, oferindu-i un plus de confort termic celui mic.

9. Scaun birou copii mesh HM Alex, gri

Acest scaun de birou de tip HM Alex este perfect pentru prichindelul tau care trebuie sa stea minute in sir pentru a-si face toate temele. Este prevazut cu roti pentru a asigura o mobilitate sporita celui mic atunci cand are nevoie de asta si ofera confort pe intreaga perioada de folosinta a acestuia. De asemenea, spatarul confectionat din mesh previne transpiratia, iar sezutul realizat din stofa il face sa fie durabil si rezistent la uzura.

10.  Scaun birou copii mesh HM Andy, portocaliu

Mesh-ul este o tesatura foarte apreciata de toti cei care petrec foarte mult timp pe scaun, mai ales la birou, deoarece asigura un grad optim de ventilare si impiedica astfel transpiratia, disconfortul termic si supraincalzirea. Asadar, sa nu te mire faptul ca si acest model de scaun ergonomic de birou pentru copii, este confectionat din acest material. De asemenea, manerele acestui scaun sunt cromate si acoperite de material textil, sezutul fiind ajustabil pe inaltime. Scaunul acesta model HM Andy este prevazut si cu un reglaj clasic de balans pentru o mai buna dexteritate si mobilitate.

Asadar, adultii nu sunt singurii care au nevoie de un astfel de tip de scaun ergonomic pentru birou, deoarece si cei mici petrec minute bune stand la birou si facandu-si temele. De aceea, oricare dintre aceste modele mentionate mai sus sau altele din gama variata pe care o gasesti doar pe drimus.ro, il vor ajuta pe cel mic sa se concentreze mai bine la lectii si ii va oferi acestuia un confort sporit atunci cand sta la birou. Toate scaunele de mai sus si multe alte zeci de modele pot fi gasite pe www.drimus.ro .

 

FOTO: drimus.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului