Cresterea copilului

#talismane copii #bijuterii #copii

Talismane pentru copii. 5 idei de bijuterii inspirate pentru cei mici

Vrei sa-i surprizi pe micuti cu niste cadouri simbolice, pe care nu le vor uita niciodata? Chiar daca vorbim despre copii, bijuteriile sunt cadouri potrivite, indiferent de varsta. Pe langa jucarii sau haine, le poti oferi accesorii precum talismanele, obiecte simbolice de dimensiuni mici si forme diferite.

Stii clar ca talismanele se pot atasa pe bratari sau lantisoare, insa probabil te intrebi care sunt modelele recomandate pentru cei mici. De aceea, iti venim in ajutor si iti prezentam cinci idei de bijuterii inspirate pentru copii, baietei sau fetite de diferite varste.

Talismane cu initiala numelui

Acum ai la dispozitie o gama variata de talismane Pandora, din argint, pe care le poti oferi copiilor cu orice ocazie. Unele dintre cele mai populare sunt talismanele cu initiala numelui, ideale pentru copii de orice varsta. Poate ai nevoie de un talisman cu initale pentru fetita ta sau un dar unic pentru o tanara adolescenta. Indiferent de situatie, se vor bucura nespus de aceste accesorii din argint.

La fel de populare sunt si talismanele din argint care le amintesc pruncilor, indiferent de varsta, de activitatile pe care le prefera. De pilda, merita sa investesti in talismane cu chitara, pentru amatorii de muzica, sau in modele cu mingiute, pentru cei care iubesc sportul. Totodata, gasesti si talismane cu masini sau carti, in functie de hobby-urile pe care le au copiii.

Talismane cu zodii

Ai nevoie de alte bijuterii inspirate pentru micutii pe care-i iubesti? Poti opta pentru talismanele cu zodii, realizate din argint. Aceste modele vor fi pe placul tuturor, fie ca le cumperi pentru baieti sau fete. Alege talismane cu zodii si vei gasi numeroase modele pe care sa le daruiesti, de la berbec si pesti, pana la gemeni sau scorpion. Prichindeii le vor purta cu drag!

Talismane cu animale

In randul copiilor, sunt populare si talismanele cu animale, care le arata cat de mult ii iubesti. Modelele din argint cu animalute sunt recomandate pentru micutii care adora pisicile, cainii, ursuletii sau iepurasii.

Poti opta si pentru talismane cu Mickey Mouse sau alte personaje Disney, care sunt pe placul copiilor. Daca ai nevoie de talismane din argint pentru copii mai mari, gasesti intotdeauna modele cu orice animal prefera.

Talismane cu mesaj

Din gama de cadouri perfecte pentru cei mici fac parte si talismanele cu mesaj. Pentru persoanele pe care le iubesti, poti achizitiona talismane pe care sa fie inscriptionate cuvinte cu o insemnatate mare, precum „always there” ,„home is where your heart is” sau „family”.

Orice ai alege, nu vei da gres, mai ales ca poti opta pentru talismane care simbolizeaza importanta familiei si legatura dintre membrii ei.

Talismane pentru Sarbatori

Nu in ultimul rand, inspira-te din colectia de talismane pentru Sarbatori. Celebreaza relatia stransa dintre tine si juniori cu ajutorul talismanelor moderne, in forma de fulg de nea, Mos Craciun, om de zapada sau ren. Nu poate fi nimic mai frumos decat aceste talismane, daruite in perioada Sarbatorilor de iarna.

Talismanele sunt bijuterii inspirate pentru copii, pe care le poti oferi in orice perioada din an sau pentru diferite realizari. Cumpara intotdeauna talismane din argint care dovedesc pasiunea, zodia sau preferintele celor mici si vei aduce zambete pe chipul lor!

FOTO: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului