Cresterea copilului

#protectie bebelusi #protectie piele bebelusi #piele bebelusi #bebelusi

Gama completa de protectie a pielii bebelusilor, de la Smart Love

Pielea uscata, foarte uscata si deshidratata a bebelusilor poate cauza macarimi intense, ducand chiar la inflamatia acesteia, o problema dermatologica comuna in randul copiilor. Cu timpul, pielea nehidratata predispusa dermatitei atopice (inflamatia pielii) devine sensibila factorilor externi deoarece functia de bariera de protectie este distrusa.

Cercetarile si testele clinice au aratat ca inflamatia atopica a pielii este o boala ereditara, desi in ultimii 20 de ani numarul pacientilor diagnosticati a crescut, ceea ce se suspecteaza ca se datoreaza efectelor schimbatoare ale mediului - poluarea mediului, utilizarea sporita a diferitelor parfumuri si colorantilor. Principalele cauze pentru dermatita atopica sunt: anumite alimente, aditivii alimentari, alergeni in mancare sau in aer, radiatiile UV, vestimentatie neadecvata, schimbarile de sezon sau patogenii (bacteriile, virusii).

Smart Love, brand al companiei Ceumed vine in intampinarea si combate dermatitei atopice cu solutii complete de protectie a pielii bebelusilor, prin noua gama Ceumed Baby. Vasta experienta in protectia pielii, prin produse cum ar fi Sudocrem (una dintre cele mai apreciate creme de protectie a pielii din Europa), a determinat Smart Love sa dezvolte noua gama Ceumed Baby pentru tratarea si protectia completa a pielii uscate si foarte uscate, pielii crapate si calmarea uscaciunii pielii cauzate de dermatita atopica. Ceumed Baby ajuta la echilibrarea rapida a pierderii de lipide de catre piele si de apa datorita continutului sau ridicat de lipide. Ingredientele active formeaza un micro-strat pe suprafata pielii pentru reconstruirea stratului natural de hidrolipide al pielii - restabilind rolul de bariera - protejand astfel pielea impotriva deshidratarii. Continutul de glicerina sporeste continutul de apa al pielii, contribuind astfel la hidratarea corespunzatoare a pielii.

Gama Ceumed Baby contine:

  • Crema de baie Ceumed Baby (200 ml) - Curata bland pielea uscata si sensibila predispusa alergiilor.
  • Crema de protectie pentru pielea sensibila Ceumed Baby (100 ml) - Folosita cu regularitate, pielea bebelusului va primi ingrijirea necesara si va primi un tratament intens hidratant.
  • Balsam Ceumed Baby (200 ml) - Datorita continutului de lipide unguentul hraneste si regenereaza pielea foarte uscata si iritata.

De ce gama de produse Ceumed Baby Lipo?

Deoarece utilizarea sa zilnica asigura hidratarea corespunzatoare a pielii uscate si sensibile.

  • Lipidele sale ofera pielii grasimile de care are nevoie
  • Accelereaza regenerarea pielii, restabilirea rolului de bariera al pielii
  • Concentratia sa mare de glicerine hidrateaza eficient pielea
  • Poate fi utilizata impreuna cu alte preparate aplicate extern (ex. Steroizi)
  • Aceasta face tratamentul mai eficient si reduce durata tratamentului cu steroizi
  • Nu contine uree, astfel nu poate cauza senzatii de usturime si de arsura
  • Nu contine parfum sau coloranti
  • Nu contine parabeni
  • Este testata pe pielea sensibila si eficienta sa a fost dovedita clinic.

Cauta gama Ceumed Baby in lanturile farmaceutice, produsele pot fi achizitionate fara prescriptie medicala.

Despre Smart Love

Smart Love e dictat de sloganul "iubeste intelept", fiind un brand al multinationalei CEUMED (Central European Medical). Smart Love contribuie cu produse de calitate superioara la o viata lipsita de griji pentru cele mai des intalnite probleme: iritatii de piele, colici, congestie nazala, dureri gingivale sau piele crapata.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului