Cresterea copilului

#cyber zeno bike #plimbari cu bicicleta #copii mici

CYBEX ZENO Bike pentru plimbari cu bicicleta alaturi de cei mici

CYBEX prezinta ZENO Bike, creat special pentru parintii activi ce nu sunt nevoiti sa renunte la sport si plimbarile cu bicicleta atunci cand se adauga un membru nou in familie. Parintii moderni au acum un aliat pentru orice calatorie cu bicicleta unde cei mici pot participa si se pot bucura alaturi de parinti de o calatorie minunata.

ZENO Bike este cel mai nou membru din gama Cybex Sport fiind un carucior 2-in-1 ce se poate personaliza pentru plimbarile cu bicicleta.  Astfel, parintii se pot bucura alaturi de cei mici de doua tipuri de activitati folosind un singur produs – ZENO Bike.

Bucurați-vă de libertatea unei plimbari memorabile cu remorca pentru biciclete. Să te plimbi prin oras cu cei mici in remorca nu a fost niciodata atat de distractiv. Un kit de depozitare pentru activitatile sportive integrat face ca orice plimbare sa devina usor de realizat. Mai mult, suspensia moale din spatele ZENO Bike garanteaza o calatorie lina oriunde doriti sa va plimbati alaturi de cei mici. Husa din plasa, precum si un parasolar protejeaza copilul pe durata plimbarii.

Traieste noi aventuri in fiecare zi alaturi de copilul tau. In doar cateva secunde, bicicleta ZENO poate fi folosită ca un carucior. Rotile pivotante din fata asigura mobilitatea in mers in orice curba sau denivelare. Inaltimea ghidonului este usor de reglat ceea ce ofera confort copilului in carucior pe durata intregii plimbari.

Cybex ZENO Bike ofera parintilor o modalitatea excelenta de a realiza cu usurinta activitati sportive alaturi de micutii lor.

Cybex ZENO Bike este disponibil in Romania la partenerii nostri: https://www.cybex-online.com/en/ro/stores

 

Despre CYBEX

Pentru CYBEX, siguranta, inovatia si stilul de viata sunt primordiale. Creat de Martin Pos in 2005, brandul german dezvolta produse care fac viata de zi cu zi pentru parinti si copii mai sigura si mai confortabila. Toate produsele urmeaza CYBEX D.S.F. principiul inovatiei, combinatia unica de design distinctiv, cele mai inalte standarde de siguranta si functionalitate inteligenta - "pentru toti oamenii de maine".

Pentru mai multe informatii despre CYBEX, va rugam sa vizitati www.cybex-online.com.

FOTO: cybex-online.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare