Filme

#universal pictures #terminator 5 #arnold schwarzenegger

Universal Pictures pregatesc terenul pentru Terminator 5

Studiourile Universal Pictures sunt interesate sa realizeze o noua productie din seriaTerminator, potrivit Deadline Hollywood.

Se pare ca cei de la Universal s-au gandit si la un posibil regizor, in persoana lui Justin Lin. Cineastul a realizat in trecut trei filme din franciza Fast and the Furios.

In echipa ar putea fi cooptat si scenaristul Chris Morgan.

Proaspat iesit din viata politica , Arnold Schwarzenegger a declarat de curand ca este gata sa se intoarca pe platourile de filmare, cel mai bun prilej de relansare a carierei sale actoricesti fiind revenirea in noul Terminator.

Terminator Salvation (2009), cea de-a patra parte a francizei, in care rolurile principale sunt interpretate de Christian Bale si Sam Worthington, s-a dovedit a fi un fiasco.

Pelicula a avut parte de multe critici acide, multi cronicari de film atragand atentia asupra faptului ca are prea putine personaje umane bine conturate, exceleaza la capitolul roboti si este destul de previzibil .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea