Filme

#top actori sexy # actrite sexy #angelina jolie #lindsay lohan #megan fox

Top 5 cele mai sexy actrite bisexuale

Subiectul orientarii sexuale incepe sa fie tot mai putin tabu in tarile din lumea intreaga. Drept dovada sta si numarul tot mai mare de vedete care isi recunosc deschis homosexualitatea. Descopera, in continuare, cinci dintre cele mai sexy actrite bisexuale!
 

1. Megan Fox

Actrita in varsta de 25 de ani este una dintre cele mai sexy prezente de la Hollywood. In 2008, Megan Fox a a lasat sa se inteleaga, intr-un interviu acordat publicatiei GQ, ca este bisexuala, declarand ca, la un moment dat, a fost indragostita de o femeie.

 

2. Angelina Jolie

Considerata una dintre cele mai frumoase femei din lume, Angelina Jolie nu s-a sfiit niciodata sa spuna lucrurilor pe nume. Drept urmare, nu a avut nicio problema in a declara faptul ca este bisexuala. In pofida interesului pentru femei, actrita este implicata intr-o relatie pe termen lung cu Brad Pitt si are nu mai putin de sase copii.
 

3. Drew Barrymore

Simpatica actrita din "Ingerii lui Charlie" a recunoscut, inca din anii '90, ca este bisexuala. Initiativa sa este de admirat, dat fiind faptul ca declaratia sa, la vremea respectiva, a iscat destul de multe controverse .
 

4. Anna Paquin

Actrita din serialul de mare succes "True Blood" a recunoscut, in 2010, ca este bisexuala. Anna Paquin si-a dezvaluit orientarea sexuala prin intermediul unui spot publicitar inclus in campania Give a Damn a Fundatiei True Colors , detinuta de Cyndi Lauper.

Anna Paquin este casatorita cu colegul sau din "True Blood", Stephen Moyer , cu care are o relatie din 2007.
 

5. Lindsay Lohan

Lindsay Lohan este considerata una dintre cele mai sexy actrite de la Hollywood, recunoscut fiindu-i si talentul actoriesc. Cu toate acestea, tanara a fost implicata in scandaluri in repetate randuri, fapt care s-a tradus prin plasarea carierei actoricesti pe plan secund, in pofida unui debut promitator.

Viata personala tumultoasa a actritei a presupus, pe langa scandalurile legate de consumul de droguri si alcool, si o relatie cu o femeie - Samantha Ronson - fapt care a confirmat bisexualitatea acesteia.

Foto: 1freewallpaper.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea