Filme

#filme noi #mamaia #stela popescu #filme #distributie film

Stela Popescu - rol principal in lungmetrajul Mamaia

Stela Popescu se implica intr-un nou proiect cinematografic. Este vorba despre "Mamaia", o pelicula regizata de Jesus del Cerro si produsa de Alma Sarbu. Filmarile au debutat luni, in Bucuresti.

Stela Popescu interpreteaza rolul principal, cel al Matildei, o pensionara care tine piept unui afacerist, care incearca sa intre in posesia mansardei in care aceasta locuieste.

Impreuna cu cei doi fii ai sai, omul de afaceri Tanase (Valentin Teodosiu) recurge la cele mai josnice metode de evacuare, insa simpatica doamna nu numai ca este foarte hotarata, dar este si foarte creativa in felul in care isi apara proprietatea. Batrana va fi ajutata de o tanara plina de surprize (interpretata de Maadalina Anea), dar si de vechi prieteni.

"Invitatia Almei mi-a facut mare placere si mi-a inspirat incredere inca de la prima discutie pe care am avut-o. Rolul este foarte interesant si cu priza la public, iar pentru mine, publicul este primul ca importanta. Marturisesc ca sunt putin emotionata, pentru ca eu nu am facut roluri foarte mari in film, dar ma ajuta extraordinar Jesus, care este un om calm, inteligent si hotarat", a marturisit Stela Popescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea