Filme

#filme #seriale #serial tv #spartacus #sezoane spartacos #serial spartacus

Serialul "Spartacus" se va incheia dupa cel de-al treilea sezon, in 2013

Cunoscutul serial de televiziune "Spartacus" se va incheia dupa difuzarea celui de-al treilea sezon, adica in 2013,potrivit informatiilor furnizate de reprezentantii postului Starz.

Ultimul sezon al lui "Spartacus" va contine 10 episoade, iar debutul acestei serii este asteptat in luna ianuarie a lui 2013. Filmarile se desfasoara in aceasta perioada in Noua Zeelanda si, potrivit lui Steven S. DeKnight (creatorul si producatorul executiv al serialului), sezonul final al acestei productii va fi unul "uluitor si epic".

Sezonul doi al serialului, "Spartacus: Vengeance" a avut o audienta de peste 6 milioane de telespectatori in Statele Unite.

In sezonul intai, "Spartacus: Blood and Sand", actorul Liam McIntyre are rolul principal, cel al unui fost sclav trac devenit gladiator si apoi revolutionar. Acesta lupta impotriva normelor si preceptelor din Imperiul Roman.

Foto:filme-online-gratis.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea