Filme

#milla jovovich #boxoffice #afterlife #resident evil #film

Resident Evil: Afterlife - primul loc in boxoffice-ul international. Se face inca un film

Resident Evil: Afterlife a ocupat prima pozitie in boxoffice-ul american, debutand cu incasari de aproape 28 de milioane de dolari in primul weekend de rulare in SUA.

Cel de-al 4-lea film al seriei Resident Evil a generat incasari mai mari decat Extinction-ul lansat in 2007, iar la nivel international a obtinut peste 46 de milioane de dolari, potrivit The Hollywood Reporter.  Vorbind despre succesul filmului, Milla Jovovich a dezvaluit si faptul ca se va realiza si un Resident Evil cu numarul 5.

“Noul film este primul care ajunge pe primul loc in boxoffice in toata lumea. Este filmul cu cele mai mari incasari din toata franciza. Evident ca vom mai face inca un film”, a spus Milla pentru revista Vulture.

Interpreta lui Alice a mai povestit pentru Vulture ca ea si sotul ei, regizorul Paul W. S. Anderson au cateva idei pentru o noua continuare. “Am tot vorbit cu fanii pe Twitter, asa ca o sa tinem cont si de ce vor ei si ce personaje vor sa vada. Va fi un proces interactiv”, a spus actrita.

Pe locul 2 in clasamentul incasarilor din SUA s-a pozitionat filmul de actiune Takers, iar pe 3 a coborat thriller-ul The American, care ocupase saptamana trecuta primul loc. Iata mai jos cum arata boxoffice-ul american de la sfarsitul saptmanii trecute.

   1.  Resident Evil: Afterlife  - $27.7 milioane
   2. Takers - $6.1 milioane
   3. The American - $5.9 milioane
   4. Machete - $4.2 milioane
   5. going the distance - $3.8 milioane
   6. The Other Guys   - $3.6 milioane
   7. The Last Exorcism - $3.4 milioane
   8. The Expendables  - $3.2 milioane
   9. Inception - $3 milioane
  10. Eat, Pray, Love - $2.9 milioane

Trailer Resident Evil: Afterlife


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea