Filme

#film #fonduri #pop-up #laura vasiliu #strangere fonduri #maria ploae

"Pop-up", filmul in care vor juca Laura Vasiliu si Maria Ploae, strange fonduri pentru filmari

Laura Vasiliu, cunoscuta din filmul romanesc "4 luni, 3 saptamani si 2 zile" si actrita Maria Ploae vor juca intr-o productie independenta, numita "Pop-up" si produsa de regizorul australian Stuart McBratney. Pentru finalizarea proiectului cinematografic inedit (in care Romania este reprezentata cu cinste), regizorul a initiat o campanie in cadrul careia oricine poate sa contribuie prin donatii.

"Pop-up" este o comedie/drama cu 3 povesti interconectate, in care personajele sunt afectate de acelasi eveniment. Filmarile la acest proiect vor incepe in luna octombrie a acestui an in Newcastle, Australia si o au ca protagonista pe Laura Vasiliu, cunoscuta pentru rolul Gabita din "4 luni, 3 saptamani si 2 zile".

In rolul mamei Laurei va juca apreciata actrita de teatru si film Maria Ploae. Regizorul si producatorul Stuart McBratney a pornit o campanie de crowdfunding pentru filmul autofinantat, prin care sa acopere cheltuielile minime implicate pentru taxele de locatie, echipamente, transport etc.

"De-a lungul anilor, prietenii m-au ajutat sa lansez proiecte cinematografice de succes, iar acum sper ca imi veti intinde si voi o mana de ajutor, pentru acest film nou", transmite tuturor romanilor Stuart McBratney.

Puteti lua parte la campanie in pagina oficiala a proiectului, pe platforma de crowdfunding Pozible.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea