Filme

#sacrificii vedete #actrite #cameron diaz #charlize theron #anne hathaway #emma thompson #vedete neatragatoare

5 actrite frumoase, care si-au schimbat radical aspectul pentru un rol

Arta cere sacrificii, iar vedetele feminine de la Hollywood nu fac exceptie de la regula atunci cand scenariul le-o cere. Pe cat de frumoase sunt in realitate, cu zambetul lor perfect si corpul sculptat, pe atat de radicala a fost transformarea lor in personaje neatragatoare. Iata cinci actrite superbe care s-au transformat pentru un rol!

1. Taryn Manning

In cel mai recent serial in care joaca, "Orange Is The New Black", frumoasa Taryn Manning interpreteaza rolul unei iubitoare a lui Hristos, dependenta de metadona, iar look-ul sau este in concordanta cu personajul jucat: parul este sarmos si neingrijit, tenul este palid, iar dintii sunt negri de la consumul de droguri.



2. Anne Hathaway

Rolul lui Anne Hathaway din filmul Disney "The Princess Diaries" a transformat-o total pe frumoasa actrita. Daca in filme ca "Love and Other Drugs" a fost o prezenta superba, pentru rolul Mia Thermopolis, Hathaway s-a transformat intr-o adolescenta uratica, cu sprancene proeminente si par electrizat.




3. Charlize Theron

Charlize Theron este una dintre cele mai talentate si frumoase vedete din Cetatea Filmului. Cu toate acestea, in 2004, actrita de origine sud-africana a fost de nerecunoscut in pielea unei criminale in filmul "Monster". Pe langa machiajul propriu-zis de la filmari, Charlize Theron s-a ingrasat 14 kilograme si si-a pus proteze dentare. Transformarea radicala se pare ca fost de bun augur, intrucat vedeta a reusit sa castige astfel primul sau Oscar.


4. Emma Thompson

Celebra Emma Thompson a avut parte de o intepretare mai neobisnuita, cel putin prin prisma infatisarii, intr-o pelicula scrisa chiar de ea: "Nanny McPhee". Dintii mari, nasul urias, alunita impunatoare si sprancenele stufoase nu au facut decat sa o transforme intr-o vrajitoare pe frumoasa actrita britanica.



5. Cameron Diaz

Cameron Diaz a interpretat mereu roluri de femeie sexy, care a stiut sa invarta barbatii pe degete, insa pentru a fi Lotte Schwartz in "Being John Malcovich", ea s-a transformat complet in sens negativ. Cu parul cret si cu un machiaj neatragator, Diaz a devenit de nerecunoscut in acest film.






Sursa foto: arthurkade.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea