Filme

#cinematografe romanesti #film giuseppe tornadore #oferta irezistibila #david di donatello

"Oferta irezistibila", din 19 iulie, pe marile ecrane din Romania

„The best offer” / „Oferta irezistibila”, cel mai nou film al regizorului italian premiat cu Oscar, Giuseppe Tornatore, va rula pe marile ecrane din Romania incepand cu data de 19 iulie 2013.

Premiat la competitia „David di Donatello” pentru cel mai bun film, „The best offer” poarta semnatura recunoscutului regizor Giuseppe Tornatore, castigator al premiului Oscar in anul 1989 pentru filmul „Cinema Paradiso”.

Apreciat si pentru filmele „Malena” si „The legend of 1900”, Tornatore aduce in prim-plan, de data aceasta, povestea neobisnuita a excentricului colectionar de antichitati Virgil Oldman (Geoffrey Rush). Virgil este un barbat singur, educat in inalta societate a Europei, recunoscut pentru obsesia dezvoltata din meseria sa, dar si pentru reticienta sa in legaturile cu oamenii din jur. in ziua in care implineste 63 de ani primeste un telefon de la o tanara care doreste o evaluare a obiectele de arta mostenite de la familia sa. Nu mica i-a fost surpriza sa observe ca fata misterioasa a lipsit chiar de la intalnirea de evaluare a bunurilor. in incercarea de a-i afla identitatea, Virgil este ajutat de singurul sau bun prieten, un restaurator de obiecte mecanice, sa intre in jocul de sah al femeii necunoscute, care traieste intr-o permanenta teama de lumea exterioara. in scurt timp, Virgil este prins intr-o capcana a pasiunii si traieste o experienta care ii va schimba atat viata profesionala, cat si pe cea personala. Cei doi, evaluator si client sunt atrasi in capcana pasiunii care le schimba propiile existente si ii ajuta sa depaseasca limitele impuse de societate.

 “Oferta irezistibila/The Best Offer” va rula pe marile ecrane din Romania incepand cu data 19 iulie, in varianta 2D si se adreseaza atat iubitorilor de arta, cat si spectatorilor pasionati de povesti puternice si pasionale.

Sursa foto: zimbio.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea