Filme

#copii filme # personaje copii #viitor copii filme #mara wilson

5 copii din filme: unde sunt ei azi

Cei mai multi copii din filme au castigat faima internationala inca de la varste fragede, succesul de care s-au bucurat in copilarie urmarindu-i si la maturitate. Unii dintre ei au continuat cu succes cariera actoriceasca, altii au disparut de pe platoul de filmare si au ales sa duca o viata obisnuita.

In cazul in care te incearca curozitatea sa afli unde au ajuns cei mai celebri copii din filme, delecteaza-te cu lista de mai jos!

1. Michael Oliver


Simpaticul protagonist al comediei "Problem Child" (n.r. "Copilul Problema"), Michael Oliver, a facut furori prin personajul carcotas cu strungareata si pistrui. In cadrul partei a doua a filmului, mama lui Michael a interzis fiului ei sa mai joace, pana cand compania Universal nu i-ar fi oferit o suma exorbitanta pentru aparitia micutului indragit de public. Dupa procesul in cauza, Oliver a mai jucat intr-un singur film, "Dillinger and Capone", ca apoi sa renunte la actorie si sa inceapa o cariera in industria transporturilor rutiere.

2. Mara Wilson


Unul dintre cei mai apreciati copii din lumea cinematografiei anilor '90, Mara Wilson a primit doua premii Saturn pentru rolurile exceptionale din "Matilda" si "A Simple Wish". In prezent, Mara Wilson si-a pierdut dragostea pentru film, alegand sa joace in seriale tv si sa administreze propriul blog, unde a si marturisit de ce a renuntat la lungmetraje:

"Orice as putea sa fac eu in filme, Anna Kendrick, Ellen Page sau Jennifer Lawrence pot face mult mai bine".

3. Giorgio Cantarini


Actorul italian Giorgio Cantarini este co-protagonistul filmului legendar "La Vitta e Bella" (n.r. "Viata e frumoasa"), in rolul unui baietel care este inchis intr-un lagar de concentrare pentru evrei impreuna cu familia. Acum, la maturitate, Giorgio nu a mai reusit sa castige aceeasi faima, aparand doar in cateva filme italienesti ramase anonime.

4. Daveigh Chase

Faimoasa Samara din filmul de groaza "The Ring" (2002) era o fetita brunetica si inspaimantatoare, ce inca bantuie cosmarurile celor sensibili. Intre timp, Samara s-a transformat intr-o superba roscata cu ochi albastri ce continua sa imbratiseze actoria, fiind vocea personajului Lilo din animatia "Lilo&Stitch".

5. Joseph Mazzarello
 

Toata lumea a vazut clasicul film al lui Steven Spielberg, "Jurassic Park", in care Joseph Mazzarello era unul dintre personajele-cheie. 20 de ani mai tarziu, actorul a facut furori in "The Social Network" si incearca acum sa devina un profesionist de seama in productia TV.



Sursa foto: hollywood.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea