Filme

#the twilight saga: breaking dawn #twilight #kristen stewart #robert pattinson #saga amurg #mirii anului

Kristen Stewart si Robert Pattinson sunt mirii anului in Saga Amurg: Zori de zi - Partea 1

Celebrii actori ai francizei fenomen " ", Kristen Stewart si Robert Pattinson le pregatesc fanilor din intreaga lume o nunta ca in povesti, in penultimul episod al seriei – "Saga : Zori de zi - Partea 1", care va avea premiera internationala si romaneasca pe 18 noiembrie.

In cel de-al patrulea film al povestii de dragoste care a cucerit inimile tinerilor din intreaga, Kristen Stewart si Robert Pattinson vor putea fi admirati in cele mai romantice ipostaze de pana acum, lucru care nu le-a venit deloc usor pe parcursul filmarilor: "Nunta Bellei cu Edward a fost cea mai bine pazita scena din intreaga productie. Am avut parte de Serviciile Secrete ale stilistilor si toata echipa era innebunita de conditiile lor draconice, nu avea nimeni voie pe platou cu un telefon mobil. Si toti erau speriati la gandul ca poate ajunge vreo imagine pe Internet. In cea mai mare parte a timpului am stat acoperita cu o pelerina a personajelor Volturi", a declarat Kristen Stewart intr-un interviu.

In mod suprinzator, pentru Robert Pattinson, cel mai dificil moment a venit atunci cand actorul a trebuit sa renunte la tricou: "Am fost foarte stresat cand a trebuit sa imi dau jos tricoul. In toate cartile seriei se pune mult accent pe aspectul fizic al lui Edward, lucru care nu m-a afectat pana in acest moment, pentru ca am reusit sa-l evit. Insa in "Saga Amurg: Zori de zi - Partea 1" n-am mai avut incotro, nu puteam sa filmez o scena in mare complet imbracat."

Cu multe personaje noi si rasturnari de situatie, pentru scenariul filmului " ". "Zori de Zi - Partea 1", urmatorul episod al "Sagai Amurg ", duce povestea de dragoste dintre Bella si Edward pe un fagas aproape normal. Vampirul si muritoarea par sa se bucure acum de o casatorie linistita, dar nu pentru mult timp, fericirea lor fiind din nou spulberata de tradari si pericole neasteptate.

Fanii din Romania ai "Sagai Amurg" vor putea participa intr-un cadru festiv, alaturi de multe vedete indragite, la cea mai asteptata nunta a anului, pe 18 noiembrie, la CinemaPRO, la ora 19.30, biletele la " Saga Amurg : Zori de zi - Partea 1" fiind deja puse in vanzare.

Din 18 noiembrie, filmul - Baneasa, Glendale Studio (Bucuresti), Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Galeria Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara, Iasi, Pitesti), Cityplex (Constanta, Brasov, Bucuresti), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Cortina (Oradea), Cinema Phoenix (Pascani), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Patria (Bucuresti, Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Cinema Premiera (Ploiesti).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea