Filme

#johnny depp jack sparow piratii din caraibe

Johnny Depp nu vrea sa se desparta de Jack Sparrow

Johnny Depp are toate sansele sa se metamorfozeze in curand in personajul pe care il interpreteaza in seria Piratii din Caraibe . Actorul nu se desprinde de Captain Jack nici macar atunci cand camerele nu filmeaza.

Depp ii ingrijoreaza pe colegii sai de platou cu dedicatia pe care o arata in incercarea de a intra cat mai bine in pielea capitanului Jack Sparrow . “Nu iese niciodata din personaj. Deja toata lumea il striga Jack, chiar si atunci cand nu se filmeaza”, a dezvaluit o sursa implicata in productia filmului Pirates of the Caribbean 4 : On Stranger Tides.

“Singura diferenta dintre personaj si Johnny este ca el are mereu  iPod-ul la el, dar chiar si asa asculta numai cantece marinaresti ca sa nu iasa din personaj”, a mai povestit sursa.

Johnny Depp a declarat in trecut ca si-a bazat interpretarea personajului Jack Sparrow pe chitaristul trupei Rolling Stones, Keith Richards . Legendarul musician a si avut o scurta aparitie in Pirates of the Caribbean 3: At World’s End unde l-a intruchipat pe tatal capitanului Jack.

In sequel-ul On Stranger Tides, Jack si Barbossa pornesc in cautarea elixirului tineretii, dar descopera ca dusmanul Blackbeard si fiica lui sunt pe urmele aceluiasi lucru.

Filmul este regizat de Rob Marshall si va avea premiera pe 20 mai 2011.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea