Filme

#filme noi #filme #premiera film #john carter

John Carter, din 9 martie pe marile ecrane din Romania

"John Carter", un film inspirat din scrierile lui Edgar Rice Burrouhgh (considerat parintele literar al lui Tarzan), va debuta si pe marile ecrane din Romania, pe data de 9 martie 20012.

Pelicula SF "John Carter" il are in centrul actiunii pe eroul cu acelasi nume, un veteran al Razboiului Civil, care a luptat de partea Confederatiei si care s-a ascuns din calea indienilor apasi intr-o pestera. Pestera respectiva se dovedeste a fi o poarta a timpului, care il teleporteaza pe planeta Barsoom.

Regia filmului este semnata de Andrew Stanton , cineast detinator a doua trofee Oscar pentru animatiile " Finding Nemo ", respectiv "Wall-E".

In rolul lui John Carter il intalnim pe actorul canadian Taylor Kitsch , care a mai aparut in productii ca " John Tucker Must Die ", " Snakes on a Plane ", "Gospel Hill", dar si in "Battleship", film in care joaca alaturi cu Rihanna.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea