Filme

#vedete #actori #deces #filme #a murit

Celebritati care s-au stins din viata in 2011

In 2011, lumea intreaga si-a luat ramas bun de la o multime de vedete indragite ale cinematografiei. Apreciati pentru creatiile lor valoroase, acestia au lasat in urma o mostenire impresionanta. Iata care sunt celebritatile care s-au stins din viata in 2011!

Pete Postlethwaite

Pete Postlethwaite a fost un actor britanic, apreciat indeosebi pentru rolurile sale din pelicule precum "Name of the Father" pentru care a si fost nominalizat la premiile Oscar. Dupa ce a lucrat cu el in filmul "The Lost World: Jurassic Park", regizorul Steven Spielberg l-a numit pe Pete Postlethwaite "cel mai bun actor din lume". Actorul a murit la data de 2 ianuarie 2011, la varsta de 64 de ani.

Sidney Lumet

Unul dintre cei mai renumiti si talentati regizori americani din istoria cinematografiei, Sydney Lumet a realizat mai bine de 50 de pelicule, 14 dinttre acestea fiind nominalizate la premiile Oscar. Printre cele mai apreciate creatii ale sale se numara peliculele "12 Angry Men", " Dog Day Afternoon " si "Network". Sydney Lumet s-a stins din viata pe 9 aprilie 2011, la varsta de 86 de ani.

Elizabeth Taylor

Actrita cu ochi violeti, Elizabeth Taylor, este considerata una dintre cele mai faimoase staruri ale cinematografiei mondiale. Renumita atat pentru talentul sau actoricesc, cat si pentru viata sa personala tumultuoasa, Elizabeth Taylor a castigat 2 premii Oscar si a fost casatorita de nu mai putin de 8 ori. Actrita a decedat la data de 23 martie, la varsta de 79 de ani.

Peter Falk

Cunoscut mai ales datorita rolului principal din serialul "Columbo", actorul Peter Falk a mai aparut in filme precum "The Princess Bride", "The Great Race" si "Next", fiind nominalizat de doua ori la premiile Oscar. Peter Falk s-a stins din viata pe 23 iunie, la varsta de 83 de ani.

Andy Whitfield

Andy Whitfield, actorul din serialul " Spartacus: Blood and Sand ", a imbinat cariera actoriceasca cu cea de model. Nascut in Tara Galilor, Andy Whitfield s-a stabilit in Australia in 1999, unde a si debutat ca actor, primul sau rol major fiind in pelicula "Gabriel". A incetat din viata la 11 septembrie, la varsta de doar 39 de ani.

Foto: time.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea