Filme

#robots #filme roboti #roboti nereusiti #Robot Monster #Heartbeeps #Short Circuit 2

Cei mai nereusiti roboti din istoria filmelor

Pacific Rim, pelicula SF care ruleaza de cateva zile si in cinematografele romanesti, aduce in prim-plan lupta dintre omenire si inteligenta artificiala formata din roboti. De-a lungul timpului, in cinematografie au existat astfel de personaje celebre, cum au fost R2-D2, Terminator sau Wall-E, care au reusit sa ne incante inimile si sa ne smulga emotii atunci cand le-am urmarit. Sunt insa si multi altii, care nu au fost atat de reusiti pe cat si-au propus cei care le-au dat viata! Iata-i pe cei mai nereusiti roboti care au aparut pe marele ecran.

1. Johnny Five, "Short Circuit 2"

In cea de-a doua parte a peliculei "Short Circuit", Johnny Five se transforma intr-unul dintre cele mai enervante caractere ale cinematografiei anilor '80, scriu cei de la screencrush.com. De vina sunt glumele expirate pe care robotelul le face si atitudinea sa de jucarie careia nu-i mai tace gura, chiar si in cele mai tensionate momente prin care trece personajul interpretat de Fisher Stevens.

2. Val Com 17485, "Heartbeeps"

In 1981, cand s-a lansat, SF-ul "Heartbeeps" a avut incasari atat de slabe si a fost atat de prost primit de critici, incat actorul Andy Kaufman, cel care l-a interpretat pe robotul majordom Val Com 17485, chiar si-a cerut scuze pentru film.

Efectele de machiaj folosite pe robotul Val Com sunt catastrofale, iar acest lucru il transforma pe Andy Kaufman mai degraba intr-un personaj dintr-un film de groaza. Faptul ca robotul are o fata de om reala si ciudata te sperie.

3. Toate personajele din "Robots"

In acest clasament, cei de la Screencrush ii pun pe locul al treilea pe toti robotii din pelicula de animatie cu acelasi nume. Actiunea are loc pe o planeta ocupata de roboti. Iar personajele devin la un moment dat enervante, intrucat nu sunt oameni, insa se comporta asemenea lor. Tipa, fac glume, de multe ori neintelese, ragaie sau danseaza. Practic, incearca sa te faca sa ii indragesti cu orice pret. Tocmai aceste "calitati" sunt cele care ii transforma in personaje enervante.

4. Ro-Man, "Robot Monster"

Unul dintre cele mai slabe filme din istorie, "Robot Monster" presupune lupta dintre cativa oameni cu Ro-Man, un robot care pana sa-i intalneasca pe ei reuseste aproape sa elimine omenirea. Ceea ce il transforma insa intr-un personaj nefericit, care mai rau te face sa razi decat sa iti provoace vreo emotie plina de suspans, este chiar infatisarea. Un actor imbracat intr-un costum de gorila, ce poarta pe cap o casca de scafandru.



Sursa foto: tumblr.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea