Filme

#lord of the rings #peter jackson #the hobbit #se intoarce #cate blanchett

Cate Blanchett se intoarce in Middle Earth pentru "The Hobbit"

Cate Blanchett revine in rolul elfei Galadriel in The Hobbit , filmul la care Peter Jackson va incepe filmarile in februarie 2011 , anunta Deadline.com.

Odata cu actrita australiana s-au mai alaturat distributiei Ken Stott (Charlie Wilson's War) care il va interpreta pe piticul Lord Balin, Sylvester McCoy (Dr. Who) ill va juca pe vrajitorul Radagast the Brown, iar actorul suedez Mikael Persbrandt (Day and Night) va intra in pielea lui Beorn, un shape-shifter.

Ryan Gage (Outlaw) va fi Drogo Baggins, in timp ce Jed Brophy (care a jucat in trilogia The Lord of the Rings) il va interpreta pe piticul Nori, iar William Kircher pe Bifur.

Jackson este incantat de revenirea lui Cate Blanchett la rolul lui Lady of Lothlorien. “Cate este una din actritele cu care ador sa lucrez si nu as putea fi mai incantat de faptul ca isi va relua rolul pe care l-a interpretat atat de bine in primele filme”, a spus Peter Jackson.

Scenariul lui The Hobbit a fost adaptat de Jackson in colaborare cu Fran Walsh, Philippa Boyens si Guillermo del Toro. Blanchett nu va fi singura actrita din vechea distributie care revine in The Hobbit. Actorii britanici Ian McKellen (Gandalf) si Andy Serkis (Gollum) isi vor face si ei aparitia in productia celor de la New Line.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea