Filme

#rango #sua #johnny depp #animatie #box office

Animatia Rango - numarul 1 in box office-ul american

Rango, pelicula de animatie in care se poate auzi si vocea celebrului Johnny Depp, a debutat pe prima pozitie in box office-ul din SUA. Filmul, a carui premiera a avut loc pe 4 martie, a strans nu mai putin de 38 de milioane de dolari din incasari.

Rango urmareste povestea cameleonului cu acelasi nume care ajunge in Dirt, un orasel ciudat cu locuitori la fel de ciudati:  o testoasa pe post de primar, un sarpe cu clopotei renegat , niste caini de preerie care jefuiesc banci, soparle - pistolari etc.

Fara sa vrea, rango devine seriful oraselului amenintat cu disparitia din cauza lipsei apei. El are ocazia sa se transforme in ceea ce si-a dorit dintotdeauna: un erou adevarat.

Cea de-a doua pozitie in box office-ul american este ocupata de  thrillerul The Adjustment Bureau , cu Matt Damon si Emily Blunt in rolurile principale. The Adjustment Bureau este de asemenea la prima intersectie cu box office-ul din State, generand incasari de 20.945.000 de dolari. 

Pelicula fantasy Beastly, in care apar Alex Pettyfer si Vanessa Hudgens, a strans incasari de 10.115.000 de dolari, clasandu-se pe cea locul al treilea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea