Filme

#antrenor #film #al pacino #rol #fotbal american #antrenor de fotbal #happy valley

Al Pacino va fi antrenor de fotbal american in "Happy Valley"

Actorul american Al Pacino (72 de ani) va colabora din nou cu cineastul Brian De Palma, cel alaturi de care a lucrat la peliculele "Scarface" (1983) si "Carlito's Way" (1993). Proiectul in care Pacino va detine rolul principal se va numi "Happy Valley" si este o adaptare cinematografica a povestii lui Joe Paterno, un antrenor de fotbal american cazut in dizgratie.

Antrenorul a murit din cauza unui cancer pulmonar la data de 22 ianuarie 2012, la varsta de 85 de ani. Joe Paterno a fost timp de 46 de ani antrenorul echipei Pennsylvania State, alaturi de care a cunoscut numeroase succese. In 2011, el a fost concediat dupa ce a refuzat sa depuna marturie impotriva fostului antrenor secund Jerry Sandusky, implicat intr-un scandal sexual de proportii.

Deocamdata, nu se cunosc detalii despre data lansarii noului film care marcheaza noua colaborare dintre Al Pacino si Brian De Palma.

Sursa foto: femalefirst.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea