Filme

#filme #gerard butler #top filme #filme gerard butler #top filme gerard butler

3 filme de succes cu Gerard Butler

Gerard Butler este un actor care a avut o ascensiune rapida in industria cinematografiei. Actorul a inceput cu roluri mici si timide, insa in numai cativa ani Gerard Butler a devenit unul dintre cei mai doriti actori ai momentului.

Gerard Butler a jucat in filme precum P.S. I love You , The Phantom of the Opera sau The Ugly Truth . Actorul este extrem de sarmant si se muleaza bine atat in filmele in care trebuie sa fie barbatul perfect , inventiv si spontan, cat si in filmele de actiune, in care trebuie fie un luptator si un invingator desavarsit.

1. P.S. I Love You

Cuplul perfect, cel pe care lumea si-l imagineaza perfect fericit si fara final, ajunge, din pacate, intr-un moment tragic. Gerry (Gerard Butler) moare si o lasa pe Holly (Hillary Swank) extrem de nefericita si pierduta intr-o lume in care credea ca va fi mereu alaturi de el.

El insa, anticipeaza parca finalul si ii lasa iubitei sale o serie de scrisori pe care ea trebuie sa le citeasca intr-o anumita ordine, doar la momentul potrivit.

Productia P.S. I Love You se numara printre cele mai frumoase si apreciate filme de dragoste realizate vreodata.



 

2. The Phantom of the Opera

Gerard Butler interpreteaza in acest film rolul Fantomei, un geniu muzical care a inceput sa bantuie prin cele mai intunecate colturi ale cladirii dupa ce ramane desfigurat in urma unui accident.

In ciuda faptului ca Fantoma obisnuieste sa ingrozeasca si sa terorizeze grupurile de cantareti care ajung la Opera, barbatul se indragoseste de Christine Daae (Emmy Daae), o corista inocenta care ajunge in lumina reflectoarelor fara sa vrea. Fantoma incepe sa fie atrasa de Christine inca din momentul in care aceasta interpreteaza o piesa foarte captivanta.

Din acest moment, Fantoma isi propune sa o transforme pe artista in protejata sa, insa in scurt timp realizeaza ca nu este singurul care incearca sa faca acest lucuru.



 

3. The Ugly Truth

Gerard Butler joaca in aceasta productie rolul unui barbat care incearca sa le convinga pe femeile din jurul sau ca toti barbatii sunt la fel si ca acestia au un singur scop. El devine cu atat mai determinat sa faca acest lucru in momentul in care in echipa sa intra o tanara sexy, dar foarte inteligenta. Dupa o serie de aventuri care ii face pe cei doi sa se dispretuiasca si sa se doreasca cu disperare in acelasi timp, Gerard Butler pare sa isi schimbe complet opinia si convingerile.




 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea