Filme

#actori #filme #shia labeouf # inedit shia labeouf

14 lucruri interesante despre Shia Labeouf

Il stii deja! A aparut in filme precum Transformers, Wall Street: Money Never Sleeps sau Eagle Eye si se numara printre cei mai tineri si de succes actori de la Hollywoord. Shia LaBeouf a inceput sa castige bani atunci cand avea numai 11 ani si spunea bancuri porcoase prin cluburi de comedie.

Iata cateva lucruri interesante despre actorul Shia LaBeouf.

1. Shia LaBeouf s-a descris ca fiind fiul unor hippioti si a declarat ca si-a inceput cariera de actor pentru a face rost de suficienti bani pentru a scapa din acea familie disfunctionala.

2. Numele sau inseamna "Thank God for the Beef" (Shia: Gift from God, LaBeouf: Beef), adica "Multumim Domnului pentru carnea de vita".

3. Shia LaBeouf s-a ranit in timpul filmarilor pentru productia Transformers. Pentru a putea continua filmarile, regizorul a introdus aceasta scena in film.

4. Actorul a ramas cu o cicatrice urata in zona coastelor, din timpul filmarilor pentru productia "Disturbia"

5. Shia detine o casa de productie, pe care a facut-o in colaborare cu prietenul sau, actorul Lorenzo Eduardo.

6. LaBeouf are, pe incheietura mainii drepte, un tatuaj: "1986 - 2004".

7. Shia nu a fost actor inca de la inceput. El a inceput sa spuna glume si bancuri porcoase in cluburile de comedie din Los Angeles.

8. Shia si-a gasit un agent care sa il reprezinte, in cartea Pagini Aurii. Se pare ca acest lucru i-a purtat noroc.

9. Shia a renuntat la tigari in timpul filmarilor pentru filmul Constantine. Motivul? Actorul a declarat ca Keanu Reeves arata inuman atunci cand fuma si ca acest lucru l-a cam speriat.

10. LaBeouf este innebunit dupa mancarea mexicana.

11. Shia LaBeouf a fost inclus in topul celor mai sexy burlaci din 2009, conform unui sondaj realizat de revista People.

12. Shia LaBeouf castiga mai mult decat Robert Pattinson, Zac Efron si James Franco.

13. Actorul este pe locul 10, in topul celor mai muncitori actori de la Hollywood, conform revistei Forbes.

14. Cand era copil, Shia obisnuia sa mearga la intalnirile Alcoolicilor Anonimi, alaturi de tatal sau, care era dependent de alcool si droguri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea