Cele mai citite despre chivu

Locatii pentru o nunta de vis

Pentru fiecare dintre noi, ziua cea mare – nunta – trebuie sa fie un moment unic de care sa ne aducem aminte cu placere toata viata! Si cum locatia este unul dintre punctele forte ale petrecerii, aceasta trebuie aleasa cu multa atentie pentru a fi siguri ca veti avea parte de o nunta ca in povesti.

Astazi in Bucuresti: Vonda Shepard la Sala Palatului

TeatruStand-up comedyConferinteExpozitiiConcerteFilme Teatru Hell in Laptaria lui EnacheHell este o poveste despre viata unor tineri de bani gata, care isi risipesc viata si banii consumand droguri.

Cele mai noi despre chivu

Incepe competitia oficiala a Festivalului International de Teatru Independent COMIC 7 B, din cadrul Buzau International Arts Festival

Joi, 8 septembrie, la ora 19:00, se da startul celei de-a saptea editii a competitiei oficiale a Festivalului International de Teatru Independent COMIC 7 B, din cadrul Buzau International Arts Festival, ce va prezenta publicului sapte spectacole de teatru despre dragoste si ura, relatii, sinceritate si dinamici intre oameni. Spectacolele se desfasoara zilnic, in perioada 8 - 13 septembrie, la sala Teatrului George Ciprian, iar biletele si abonamentele pot fi achizitionate de pe www.mystage.ro.

Actorul si regizorul italian Michele Placido este invitatul special al celei de-a doua editii a Buzau International Arts Festival

Buzau International Arts Festival revine cu a doua editie, ce se va desfasura in perioada 20 august - 20 septembrie, in municipiul Buzau, cu acelasi concept unic in regiune.

Radu, fiul lui Stefan Banica, ironie la adresa Loredanei Chivu. Cum a imitat-o pe TikTok

In urma cu ceva timp, un filmulet cu Loredana Chivu a devenit viral pe internet, dar mai ales pe TikTok. Mai exact, in cadrul unei petreceri, vedeta era intrebata ce masina prefera: Rolls-Royce sau Lamborghini Urus.