Social

#cristi chivu #inter

Chivu i-a purtat ghinion lui Inter

Cristi Chivu a revenit pe teren in meciul pe care Internazionale Milano l-a disputat pe teren propriu impotriva lui Cagliari . Capitanul nationalei i-a adus ghinion lui Inter, echipa lui Mourinho remizand, scor 1-1.

In meciul in care Chivu a revenit dupa cateva luni de absenta, Inter n ua putut bifa ce-a de-a noua victorie consecutiva in Serie A. Cagliari a deschis scorul in minutul 65, prin Robert Acquafresca, iar pentru Inter a egalat zlatan ibrahimovic in minutul 76. Cristi Chivu a inceput meciul ca mijlocas stanga, iar dupa pauza a fost coborat in linia defensiva in locul columbianului Cordoba.

Inter: Julio Cesar; Zanetti, Cordoba (Quaresma 46), Samuel (Crespo 67), Maxwell; Muntari, Cambiasso, Chivu; Figo (Mancini 67); Cruz, Ibrahimovic

Cagliari: Marchetti; Pisano, Astori, Canini, Agostini; Fini (Lazzari 80), Conti, Biondini (Parola 93); Cossu; Jeda, Acquafresca (Matri 83)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea