Celco

#bca celco #placi bca #avantaje bca #bca

Casa viitorului. Te simti perfect in ea si vara, si iarna

Acasa e acel loc unde te intorci dupa o zi obositoare de munca, dupa o delegatie sau dupa un concediu. Si acasa te simti cel mai bine, fie vara, fie iarna. Cu o conditie insa: locuinta sa fie construita asa cum trebuie. Mai exact, sa fie realizata din materiale de calitate.

 

BCA este unul dintre cele mai populare materiale de constructie la ora actuala. A ajuns „vedeta” datorita numeroaselor sale avantaje. Structura poroasa a betonului celular autoclavizat ii ofera o eficienta energetica mult mai ridicata fata de produsele din beton sau caramida. Iar casele care consuma putin combustibil, atat pentru a se mentine reci pe perioada verii, cat si pentru a ramane calde pe timpul iernii sunt noul trend in constructii. Practic, aceasta este o cerinta moderna, intrucat proprietarii au inteles cat de importanta este economia obtinuta datorita acestei eficientizari.

Dar cum functioneaza? Betonul celular autoclavizat are o structura tip fagure de miere, compusa din milioane de microcelule cu aer. Impartit uniform in toata masa produsului, aerul are rolul de izolator termic.

CELCO, unul dintre cei mai mari producatori de blocuri BCA, a creat elementele BCA care realizeaza un ambient placut in locuinta indiferent de anotimp. BCA Celco imbina calitati de izolare termica neintrecute de alt material de zidarie, cu rezistente la compresiune superioare. Cladirile construite cu acest material vor beneficia la interior de o atmosfera optima cu temperatura constanta, fiind calduroase in timpul iernii si racoroase in timpul verii, reducand astfel nevoia de incalzire si racire. Un imobil construit cu produse BCA nu mai are nevoie de un sistem de termoizolatie suplimentar.

In plus, elementele BCA Celco sunt ultra rezistente si ecologice, o alta cerinta moderna. Astfel, o casa care respecta standardele actuale si viitoare va fi cu siguranta una construita din blocuri de BCA.

In functie de structura lor, elementele de constructie BCA Celco sunt de mai multe feluri. Astfel, Celco Superblock combina coeficientul de transfer termic garantat cu rezistenta la compresiune superioara. Acest tip de BCA este ideal pentru constructii situate in zone seismice, predispuse la inundatii si incendii.

Celco Megaterm Plus cu o conductivitate termica foarte mare reprezinta prima marca de BCA romaneasca destinata constructiilor cu un confort termic sporit, reprezentand alegerea perfecta pentru constructiile cu un climat intern optimizat atat vara, cat si iarna.

Celco Megaterm sunt placi de termoizolatie si care asigura un strat protector suplimentar cladirilor, astfel incat ambientul interior sa fie intotdeauna foarte placut.

La Celco poti alege blocuri BCA in functie de grosimea zidului pe care vrei sa il ridici si de nivelul de confort termic pe care vrei sa il asiguri locuintei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului