Case de vedete

#casa #candelabru #scaune #cada #semineu #televizor #matthew perry

CASELE VEDETELOR: Matthew Perry adora spatiile deschise

Acasa.ro prezinta in fiecare saptamana un serial despre casele vedetelor de la Hollywood. Astazi a venit randul locuintei ce a apartinut pana de curand simpaticului Matthew Perry, cunoscut drept Chandler Bing din serialul de succes "Friends". Desi a scos-o la vanzare inca de acum doi ani, luxoasa vila din Los Angeles, cu vedere panoramica la Sunset Strip, a fost vanduta abia luna trecuta cu suma de 4,7 milioane de dolari.

Un adevarat "cuib de nebunii" pentru burlaci. Asa numeste presa de peste Ocean aceasta superba proprietate, achizitionata de Matthew Peery in 2008. Construita in 1955, casa de aproape 400 de metri patrati a beneficiat de multe schimbari pe gustul actorului, care s-au finalizat cu un design modern cu pereti de sticla si un cinematograf propriu.

Structura vilei lui Matthew Perry

Vila, dotata cu trei dormitoare, are o piscina exterioara cu vedere la celebrul Bulevard Sunset Strip, iar afara, in gradina, este montat un semineu, dar si un spatiu de relaxare ce include si un televizor. Natura este prezenta si inauntrul casei, prin intermediul unei curti interioare, unde sunt plantati doi copaci.

Dormitorul are pereti din sticla

Interioarele sunt open space si beneficiaza de multe spatii vitrate incadrate de grinzi de otel. Livingul, dotat cu semineu, este construit ca o extensie a imensei bucatarii. Decoratiunile de lux din inox sunt prezente peste tot, iar scaunele verzi sunt pata de culoare din camera. Dormitorul principal are pereti din sticla, oferind astfel o priveliste superba asupra metropolei americane. Tot de aici se poate ajunge si la piscina.

Are cinematograf propriu

Celelalte bai ale cuibului de nebunii de care s-a bucurat Perry sunt mobilate in stiluri complet diferite. Prima este finisata intr-un mod mai traditional, ce include mobilier din lemn si un perete de sticla chiar langa cada, prin care se vede gradina.

Cea de-a doua are un design modern, cu pereti negri acoperiti de oglinzi si o cada moderna iluminata de un candelabru. Si ca orice star care se respecta, Matthew Perry si-a construit in casa si propriul cinematograf, cu fotolii de catifea. Casa a fost vanduta anul acesta pentru suma de 4.7 milioane de dolari.



Sursa foto:interiorholic.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea