Case de vedete

#britney spears #lux #oprah #alicia keys #case vedete

Case-vedete: cum arata locuintele de lux detinute de trei staruri americane

Pentru ca adoram sa vedem ce case de vedete ies in evidenta in opulentul Los Angeles sau pe bulevardele mari din Manhattan, merita sa trecem in revista cateva exemple care sa ne satisfaca aceasta curiozitate fireasca. Iar daca nici celebritatile de la Hollywood nu mai sunt generoase si creative cu resedintele lor, atunci de la cine altcineva sa ne inspiram?

Casele de vedete de mai jos nu sunt singura proprietate luxurianta a celebritatilor cu averi colosale, insa merita sa fie admirate indeaproape!

1 Britney Spears

Faimoasa Britney Spears detine o proprietate de doar 1.800 de metri patrati in Hidden Hills, California. Casa are sapte dormitoare si opt bai. In 2008, cand reputatia ei a fost grav afectata de scandalurile mediatice, cantareata a decis sa se mute din resedinta si sa o inchirieze, respectiv sa o vanda cu pretul de 9,9 milioane de dolari. Impresionant este barul imens din livingul urias, care nu este cu nimic mai prejos decat unul dintr-un restaurant.




Casa are si incaperi de relaxare, decorate cu indigo si crem, cu accesorii in nuante vii. Resedinta mai are si propriul teren de tenis si o sala de jocuri.

2 Alicia Keys

Alicia Keys a cumparat, in 2010, o locuinta de tip triplex impresionanta, impreuna cu sotul sau, DJ Swizz Beats. Apartamentul este situat pe faimoasa Cosby Street din Manhattan, are 580 de metri patrati ca suprafata locuibila si inca 290 metri patrati de terasa. Livigul este decorat cu tablouri imense avangardiste, in unul dintre acestea aparand si doi elefanti (animale de care Alicia a devenit fascinata dupa o calatorie in India).

O scara transparenta din sticla conduce catre un miniapartament principal, care cuprinde si propria sala spa, dressing si terasa privata. Deplasarea catre cele trei etaje ale locuintei se face cu lift securizat cu cheie.

Interesant este faptul ca locuinta a apartinut inainte lui Lenny Kravitz, iar Keys a pastrat intacta masa de 14 persoane din mansarda, orientata spre Est si cu pereti si tavan din sticla!

 

3 Oprah

In marele New York, faimoasa Oprah detine un super apartament (la etajul 36/57) de 235 metri patrati cu living triunghiular, ferestre de la podea pana la tavan, un format cu totul inedit. Privelistea fantastica permite observarea Podului George Washington si a faimosului Central Park.



Bucataria lui Oprah este "stare of the art", cu podele maro inchis si mobila clasica. Baia este amenajata conform principiilor zen, are o fereastra imensa, chiuveta dubla si cada jacuzzi.




Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea